Visual header image

DE KLANTERVARING VAN CARDIALYSIS

“QTC Recruitment overtrof onze verwachtingen; kers op de taart”

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

De Clinical Operations Manager van Cardialysis vertelt over de samenwerking met QTC Recruitment: “Cardialysis was vanaf december 2020 op zoek naar een Clinical Research Associate (CRA) en een Clinical Project Manager (CPM). Drie maanden intensief zoeken door middel van het online zetten van de vacatures, leverde ons helaas niks op. Om de slagingskans te vergroten besloten we om de vraag extern uit te zetten. Een positieve ervaring uit een eerdere samenwerking, zorgde ervoor dat de keuze wederom op QTC Recruitment viel. Nu er nog maar één maand overbleef om deze twee rollen op te vullen was een strakke planning vereist.

Verwachtingen managen

“De eerste stap binnen dit proces was het managen van onze verwachtingen”, zo vervolgt de Clinical Operations Manager. “QTC Recruitment dook in de rol van CRA en CPM om te kijken wat we precies zochten, welke persoon er binnen Cardialysis en het team paste en over welke soft en hard skills de professional moest beschikken”.

Strakke planning

“Vervolgens werd er een strakke planning gemaakt waarvan wij eigenlijk hadden verwacht dat wij het niet zou gaan halen. Niets was minder waar. Drie kandidaten voor de rol als CPM en twee kandidaten voor de rol als CRA werden gevonden en uitgenodigd. Voor beide rollen werd uiteindelijk de perfecte match gevonden en aangenomen.”

Verwachtingen overtreffen

De Clinical Operations manager concludeert: “Eerdere samenwerkingen met QTC Recruitment verliepen ‘gewoon goed’ en de verwachting was dan ook dat deze samenwerking net zo zou verlopen. Echter werden onze verwachtingen dit keer overtroffen. Deze laatste samenwerking was ‘de kers op de taart’. Door de juiste vragen te stellen wist QTC Recruitment in te spelen op wat wij nodig hadden en mede door de goede communicatie en het anticiperen op ontvangen informatie konden er snel vervolgstappen gemaakt worden”.

Bedenkingen

De Clinical Operations manager sluit af met: “QTC Recruitment begreep onze urgentie en er werd direct, vriendelijk en op een professionele manier geacteerd op een fout in de planning die gemaakt werd aan onze kant. Door mee te denken en te luisteren had QTC Recruitment twijfels weggenomen toen we risico’s zagen en bedenkingen hadden bij een professional die we potentieel zouden willen aannemen. Het resultaat: een professional voor beide functies!”

Klik hier voor jouw oplossing