DE KLANTERVARING VAN MÉRIEUX NUTRISCIENCES

“QTC Recruitment staat voor de professionals die zij introduceren”

Deel dit

“Toen een Customer Care Representative het team verliet, kreeg ik de opdracht om een ​​nieuwe te zoeken. Omdat we ons in een kandidaat-gestuurde markt bevonden, besloot ik hulp te vragen bij het vinden van een geschikte professional voor deze functie.’’ Bart Klomp – Manager Sales, Marketing & Customer Care bij Mérieux NutriSciences vertelt over zijn samenwerking met QTC Recruitment.

Groot netwerk

”Mijn collega heeft in het verleden met QTC Recruitment gewerkt en adviseerde mij hen om hulp te vragen bij het zoeken naar onze nieuwe collega. Aangezien QTC Recruitment een groot netwerk heeft binnen de Life Sciences industrie en ook gespecialiseerd is in de voedingsindustrie, verwachtte ik een divers palet aan kandidaten te krijgen, dus volgde ik zijn suggestie.

Transparantie over kandidaten

In het wervingsproces dat volgde, waren er enkele kandidaten die niet zo proactief waren als gewenst. Ze waren niet al te gretig om te reageren op de recruiters van QTC Recruitment. Omdat communicatie van groot belang was in deze rol, was QTC Recruitment transparant en proactief in hun communicatie met ons over deze kandidaten en hun houding. Het was ook niet nodig dat ik QTC Recruitment achtervolgde om updates over het proces te ontvangen. Ook dit maakte onze samenwerking erg prettig.

Out-of-the-box kandidaten

Een andere positieve verrassing was dat QTC Recruitment ons van ‘out-of-the-box’ professionals voorzag. We maakten kennis met kandidaten die niet per se affiniteit hadden met de Food branche. Dat klinkt misschien een beetje vreemd, maar QTC Recruitment vroeg ons eerder welke vaardigheden de professionals nodig hebben. Wat is bijvoorbeeld de communicatiestijl die nodig is?

Waardering

Hierdoor presenteerde QTC Recruitment kandidaten met eigenschappen die belangrijk waren voor deze functie. Gezien deze persoonlijke eigenschappen bleek dit niet alleen voor deze rol een doorslaggevende factor te zijn, maar ook voor andere rollen die QTC Recruitment voor ons heeft geworven. Wat ik leuk vind aan QTC Recruitment is dat ze staan ​​voor de professionals die ze introduceren en waarin ze geloven – dat waardeer ik enorm.’’

Klik hier voor jouw oplossing