Visual header image

DE KLANTERVARING VAN JULIUS CLINICAL

“QTC Recruitment brengt passie voor onze organisatie over”

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

“Al enige tijd werkten wij samen met een recruitment partner om de openstaande rollen binnen Julius Clinical te vullen. Echter bleven deze rollen alsnog lang open staan. Een collega raadde mij QTC Recruitment aan en op basis daarvan ben ik een kennismakingsgesprek aangegaan.” Merel – Chief People Officer bij Julius Clinical vertelt over de samenwerking met QTC Recruitment.

Focus is key

“Julius Clinical is sterk gegroeid. Dit zorgde voor een aantal openstaande rollen die vervuld moesten worden. Bij de recruitment partij waarmee we samenwerkte, merkte ik dat zij moeite hadden met het aanbrengen van focus op een aantal specifieke rollen. Dit resulteerde erin dat deze vacatures niet ingevuld werden. Hierdoor ging ik verder kijken en kwam ik via mijn collega in contact met QTC Recruitment. Na een goed kennismakingsgesprek, zette ik een pilot bij hen uit. Al snel merkte ik dat zij wel in staat waren om focus aan te brengen en goede professionals bij mij aan te leveren.

Heldere verwachting

Naast dat QTC Recruitment vanaf het begin een goede focus had, waren zij ook in staat om mij zo nu en dan een spiegel voor te houden. Ze konden goed duidelijk maken wanneer ik wat van hen en de zoekopdracht kon verwachten. Naast dat zij binnen twee weken met passende professionals kwamen, waren zij ook helder over de wat specifiekere rollen en dan met name over de termijn waarop ik deze kon verwachten.

Partnering

In de samenwerking tussen Julius Clinical en QTC Recruitment krijg ik het gevoel dat we het echt samen doen. Naast dat er professionals worden geleverd, kan ik goed sparren over andere recruitmentaspecten. Zij konden mij bijvoorbeeld adviseren over een marktconform salaris voor specifieke rollen maar ook over de recruitment marketing rondom onze organisatie. Mede daardoor werd QTC Recruitment echt een onderdeel van onze organisatie. Dit maakt dat zij niet alleen kijken naar de skills die een professional moet hebben maar ook goed kunnen aanvoelen of de cultuur van onze organisatie passend is bij de geselecteerde professionals. Dit maakt de match voor ons extra sterk.

Met resultaat

Inmiddels heeft QTC Recruitment al acht rollen binnen Julius Clinical vervuld. Ik weet wat ik kan verwachten van QTC Recruitment. Het proces tussen ons is duidelijk en de communicatie is eerlijk en helder. De lijnen zijn kort waardoor snel schakelen mogelijk is. QTC Recruitment kan de passie voor Julius Clinical overbrengen op de professionals die zij spreken. Dit zorgt voor sterke matches. Dat doet het nog steeds aangezien wij nog steeds nauw samenwerken met QTC Recruitment.”

Klik hier voor jouw oplossing