Visual header image

DE KLANTERVARING VAN CONCAWE

"Wij kiezen opnieuw voor QTC Recruitment''

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

“Toen onze vorige Product Stewardship Executive aftrad, moesten we deze functie opnieuw invullen. Onze keuze viel op QTC Recruitment om op zoek te gaan naar een nieuwe collega.” Marie Vojtechova – HR Officer bij Concawe blikt terug op de samenwerking met QTC Recruitment.

Moeilijk te vinden

“We hebben geprobeerd onze nieuwe Product Stewardship Executive zelf te rekruteren via onze gebruikelijke kanalen. Al snel ontdekten we dat het vinden van professionals voor wetenschappelijke functies moeilijk, zo niet bijna onmogelijk is. Daarom besloten we ons tot Google te wenden om te zoeken naar recruitment organisaties. Hier vonden we vier organisaties die aangaven de juiste professionals te kunnen vinden voor dit soort functies. We besloten ze alle vier te contacteren. Slechts drie van de organisaties kwamen bij ons terug. Toen heb ik met alle drie gebeld.

Zeer overtuigend

De consultant van QTC Recruitment vertelde me meer over soortgelijke ervaringen met wetenschappelijke rollen in het verleden en hoe ze competent waren om die op hun schouders te nemen. Hoewel hij erg overtuigend klonk, was deze rol heel specifiek. Toen stuurde hij ons een testimonial van een eerder traject bij een klant. Dat opgeteld met de beschrijving op hun website, ons prettige gesprek en het definitieve voorstel, besloten we deze rol aan QTC Recruitment te geven.

Drie kandidaten

De consultant was bekwaam om de vaardigheden samen te vatten waarnaar we op zoek waren. Niet alleen de ‘harde’ kwalificaties zoals werkervaring, maar ook de soft skills die nodig waren voor deze rol. Bovendien opereren we in een internationale omgeving, dat moet wel bij iemand passen. Al snel kwam de adviseur terug met drie kandidaten. Dit waren allemaal zeer goede kandidaten met de technische kwaliteiten die we zochten. We gingen verder met twee kandidaten en uiteindelijk deden we een bod aan de ene kandidaat met wie we de beste klik hadden. Na de ondertekening van de offerte heeft de consultant ook bij ons gecheckt hoe alles was gegaan, dit was erg prettig.

Kiezen voor QTC Recruitment

Tijdens de zoektocht hebben we nauw contact gehad met QTC Recruitment. De consultant volgde elke fase van het proces op. Hij was altijd erg vriendelijk en gemakkelijk om mee te werken. Door de proactiviteit en de effectiviteit van het proces hebben we opnieuw voor QTC Recruitment gekozen. Bovendien zijn ze nu beter bekend met onze organisatie, wat het proces nog meer zal vergemakkelijken."

Klik hier voor jouw oplossingen