Visual header image

KLANTERVARING VAN GALAPAGOS

“Ze vertegenwoordigden ons alsof ze deel uitmaakten van ons”

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

Véronique Deiteren, HR-business partner bij Galapagos, blikt terug op de samenwerking met QTC Recruitment: “Een paar jaar geleden maakte de Research en Development programma’s van Galapagos een snelle groei door. Deze snelle groei kwam voort uit een wereldwijde samenwerking met Gilead Sciences voor het geneesmiddel Filgotinib. Dit bood Galapagos de kans om uit te groeien tot een volledig geïntegreerde ontwikkelingsorganisatie die projecten naar een commercieel stadium kan brengen. We wilden deze kans zo goed mogelijk benutten.”

100 FTE aannemen

“Snelle groei gaat gepaard met grote veranderingen”, zo vervolgt Véronique. ”We moesten 100 FTE aannemen, dat was bijna 25% van onze totale omvang op dat moment. Dit was een enorme stap. Een aantal nieuwe afdelingen moest vanaf de grond worden opgebouwd. De HR- en wervingsafdelingen waren niet opgewassen tegen deze uitdaging. Omdat wij het belangrijk vonden om te blijven groeien, zijn we op zoek gegaan naar een oplossing.

Samenwerking

Na eerder met QTC Recruitment te hebben samengewerkt, hebben we de samenwerking geïntensiveerd door een partnerschap aan te gaan zodat zij externe consultants werden namens Galapagos. Een volledig toegewijd team van QTC Recruitment nam de verantwoordelijkheid op zich voor het werven tot het uiteindelijk aannemen van specialistische professionals.

Strikte timing

QTC Recruitment heeft kandidaten gescreend op regelgeving, R&D, klinisch, CMC en operations waardoor zij Galapagos in staat stelde om nieuwe medewerkers te verwelkomen in zowel Leiden – Nederland, Mechelen – België en het Romainville – Frankrijk. En dit alles met inachtneming van de strikte timing die gepaard ging met de snelle groei van Galapagos. Dit gaf ons de ruimte om onze eigen interne talentafdeling op te zetten, die nu volledig operationeel is. We zijn daarom blij met de samenwerking met QTC Recruitment.

Gevoel voor urgentie

Toen we onze nieuwe wervingsaanpak voorstelden aan QTC Recruitment, hebben zij onze visie onmiddellijk overgenomen en onze ambitieuze wervingsuitdagingen ondersteund met een ongelooflijk gevoel voor urgentie. Wij houden van hun no-nonsense aanpak, waarbij zij altijd duidelijke en open communicatielijnen houden tussen de sollicitanten.”

Deel van ons bedrijf

“Wat wij het meest waarderen is de manier waarop ze Galapagos vertegenwoordigen”, concludeert Véronique. ”QTC Recruitment werkte alsof zij een deel van ons bedrijf waren, altijd onze opties in overweging nemend en ons adviserend, pro-actief suggesties doen en oplossingen vinden die passen bij de Galapagos manier van werken. Onze samenwerking is een echt partnerschap geworden waar wij veel waarde aan hechten.”

Klik hier voor jouw oplossing