Visual header image

DE KLANTERVARING VAN THURKOW | HRM

“QTC Recruitment heeft ons volledig ontzorgd’’

Deel dit

“Nadat QTC Recruitment mij had gebeld voor een interim-baan als HR Business Partner bij een wereldwijde voedselproducent, was ik meteen enthousiast en begon ik een week later. De destijds oplossingsgerichte en snelle aanpak heeft mij doen kiezen voor QTC Recruitment toen ik zelf een interim HR Manager voor deze organisatie in Nederland nodig had.” Michael Thurkow – eigenaar bij Thurkow | HRM blikt terug op de laatste samenwerking.

Nogal de verwachting

“Ik was verantwoordelijk voor de vestiging van de organisatie in België, maar toen de HR-manager voor de Nederlandse vestiging de organisatie verliet, vroeg de HR-directeur of ik kon helpen bij het vinden van een nieuwe HR-manager voor Nederland. Ik verwachtte een concreet, uitgebreid en snel proces van QTC Recruitment, zoals ik ervaarde toen ik bij de organisatie begon te werken.

Schaap met vijf poten

Zoals we in het Nederlands zeggen, ik was op zoek naar een schaap met vijf poten. Iemand die alles kon, de perfecte kandidaat. Hoewel ik een HR-professional ben, ken ik niet alle voordelen van interims. Daarom was ik tijdens mijn sparringsessie met QTC Recruitment blij dat ze transparant waren over de dingen die ik vroeg en of het realistisch was of niet. Ook als mijn eisen meer tijd nodig zouden hebben in de huidige kandidatenmarkt. Iets wat niet gewenst is bij het zoeken naar een interim functie. Door de specifieke vragen van QTC Recruitment hebben we een vliegende start gemaakt.

Kandidaten binnen een week

Een week na ons eerste gesprek presenteerde QTC Recruitment ons team meerdere cv’s, wat leidde tot twee interviews met twee kandidaten. Een week later hadden de kandidaten al een tweede gesprek met de Plant Managers. Ze konden allebei meteen beginnen.

Dat is een van de sterke punten van QTC Recruitment. Zij kunnen inschatten wat de ins en outs van een organisatie zijn en wat de risico’s en prioriteiten zijn. Ze benaderen dingen analytisch. Ik ben onder de indruk van hoe ze dit doen.”

Klik hier voor jouw oplossing