Visual header image

COVETRUS' ERVARING

“QTC Recruitment voorzag waardevolle inzichten over de arbeidsmarkt”

Deel dit

"De keuze voor QTC Recruitment was voor mij een logische en vertrouwde stap. Eerder had ik al positieve ervaringen met hun diensten waarbij QTC Recruitment een rol voor ons had ingevuld. Dit was geen eenvoudige opgave, maar hun vermogen om de juiste persoon te vinden had indruk op me gemaakt. Daarnaast kende ik het team van QTC Recruitment al vanuit mijn vorige baan, wat het vertrouwen in hun expertise versterkte. Marc-Anton Kruft, Regulatory / Quality Director Europe / Asia bij Covetrus vertelt over zijn ervaring met QTC Recruitment.

Andere aanpak

Wij waren haastig op zoek naar een Manager Regulatory, Quality & HSE. We begonnen het recruitmentproces met een uitgebreide lijst van eisen en wensen voor de nieuwe professional, maar al snel werd duidelijk dat niet alle criteria even cruciaal waren. QTC Recruitment hielp ons om te bepalen wat werkelijk essentieel was voor de functie en wat minder belangrijk. Hun inzicht en begeleiding waren belangrijk om het juiste profiel te definiëren.

Een aspect dat deze samenwerking bijzonder maakte, was de flexibiliteit die QTC Recruitment bood. Gezien onze tijdsdruk hadden we afgesproken dat zodra er een geschikte professional werd gevonden, deze onmiddellijk aan ons zou worden voorgesteld. Deze aanpak week af van de standaardprocedure, maar het werkte goed voor ons.

Positieve samenwerking

Het resultaat van de samenwerking was positief. We hebben meerdere professionals gesproken en uiteindelijk bleek de professional die wij hebben aangenomen volledig aan onze verwachtingen te voldoen. Wat de samenwerking met de consultant van QTC Recruitment zo aangenaam maakte, was niet alleen zijn professionele aanpak, maar ook zijn enthousiasme en betrokkenheid, ondanks het feit dat hij relatief nieuw was bij QTC Recruitment.

De meest waardevolle aspecten van deze samenwerking waren de voortdurende communicatie en feedback. We konden snel schakelen en bespreken wat we eventueel misten in de professionals, welke specifieke eigenschappen nog nodig waren, en waar we nog meer aan zouden kunnen hebben. QTC Recruitment voorzag ons bovendien van waardevolle inzichten over de arbeidsmarkt, wat ons hielp om realistisch in te schatten wat we wel en niet konden verwachten van een professional. Dit was van cruciaal belang gezien de aard van de specifieke en uitdagende functie waarvoor we iemand zochten.

In deze samenwerking met QTC Recruitment heb ik niet alleen een professionele partner gevonden, maar ook een team dat zich inzet voor het leveren van kwaliteit en resultaten. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen en bewezen dat ze echt begrijpen wat we nodig hebben in een professional voor onze organisatie."

Klik hier voor jouw oplossing