Agapi Dimitriou

Junior Talent Acquisition Specialist

“Kandidaten ervaren een relatie gebouwd op transparantie, begrip en gedeeld succes.”

Na mijn bacheloropleiding Psychologie heb ik waardevolle ervaring opgedaan in Griekenland als HR-assistent. Ik besloot dat ik mijn kennis en expertise in Arbeidspsychologie wilde verbeteren, dus volgde ik mijn droom en kwam naar Nederland om mijn master in Arbeids- en Organisatiepsychologie te volgen. Bij het begin van mijn professionele reis in Nederland kreeg ik de kans om bij te dragen aan verschillende projecten tijdens mijn stage in HR, waarbij ik mijn kennis verder ontwikkelde en toepaste.

Verbinding maken via werving

Ik ben gericht op mensen en hecht waarde aan interpersoonlijke relaties en communicatie. Tijdens mijn stage besefte ik ook dat het bevredigend is om andere mensen te helpen en er voor hen te zijn wanneer ze moeilijkheden tegenkomen in hun professionele reis. Bovendien vind ik werving een bevredigend beroep omdat ik de hele reis van een kandidaat van begin tot eind kan volgen, waardoor ik de resultaten van mijn werk kan zien. Over het algemeen zie ik werving en selectie als een beroep gericht op positieve emoties die me helpen een goede balans tussen werk en privé te behouden en mijn productiviteit te handhaven.

Gedreven groei

Ik vind grote voldoening in het werken bij QTC Recruitment vanwege onze gedeelde kernwaarden. De toewijding van de organisatie aan persoonlijke en professionele ontwikkeling sluit naadloos aan bij mijn carrière-ambities, waardoor ik me op een snel tempo kan ontwikkelen. Deelname aan HR-projecten doet mijn passie voor organisatiepsychologie herleven en geeft me een diep gevoel van jobtevredenheid.

Waarde creëren in Life Science betekent verbinden met individuen die niet alleen bekwame professionals zijn, maar ook gepassioneerd zijn over het maken van een betekenisvolle impact in het veld. Als recruiter bij QTC Recruitment zie ik het als het vinden en plaatsen van kandidaten die toegewijd zijn aan het bevorderen van de levenswetenschappen, of het nu gaat om onderzoek, ontwikkeling of innovatieve oplossingen. Het draait om het bevorderen van een gemeenschap van professionals die ons engagement delen om de grenzen van wetenschappelijke ontdekking te verleggen en bij te dragen aan vooruitgang die een positieve invloed heeft op de gezondheidszorg, landbouw en milieuduurzaamheid.

Kernwaarden

De kernwaarde "we act as partners" spreekt mij aan omdat het de samenwerkende en ondersteunende aard van mijn rol als recruiter weerspiegelt, en het zorgt ervoor dat kandidaten een relatie ervaren die is gebouwd op transparantie, begrip en gedeeld succes. Vanwege mijn educatieve achtergrond hecht ik veel belang aan het bevorderen van betekenisvolle interpersoonlijke verbindingen en streef ik er voortdurend naar om de kwaliteit van deze relaties te handhaven en te verbeteren.

Consultant profile image