Visual header image

DIT IS QTC RECRUITMENT

Waar wij voor staan

QTC logo icon CREATING VALUE IN LIFE SCIENCE

Jouw Life Science connectie

Wij voegen waarde toe aan Life Science op onze eigen specialistische manier. Daarmee zijn wij begonnen in de Benelux en groeien steeds verder uit tot in heel Noordwest-Europa. Dit doen wij door de beste match te creëren, door het samenbrengen van jou als Life Science professional en passende organisaties in de industrie. Voor ons is de opzet hierbij dat beiden hun doel bereiken en verder groeien in hun eigen ontwikkeling.

Hiermee dragen wij indirect bij aan een betere en gezondere wereld. Wij denken daarom met je mee en doen dat met plezier. En dat is merkbaar want velen kiezen voor ons omdat we makkelijk en prettig samenwerken. Dit doen wij van binnenuit. Wij hebben een open blik naar de wereld met de focus op de professional én onze klant. Onze organisatie wordt dan ook gekenmerkt door diversiteit en inclusie en vindt een basis in onze kernwaarden.

Onze kernwaarden werken voor jou

Bij alles wat wij doen, volgen wij onze kernwaarden. Deze kernwaarden zijn zo’n beetje het DNA van de organisatie. Het doel ervan is jou structureel de beste Life Science recruitment ervaring te kunnen leveren. Hier staan wij voor:

We are World-Class

Wij willen graag een nieuwe ‘industriestandaard’ neerzetten. Wij zoeken voortdurend de maximale grenzen van ons serviceniveau op. Altijd strevend naar de beste en meest duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers, professionals en collega’s.

We act as Partners

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de behoeften van onze opdrachtgevers en handelen daarnaar net zoals voor onszelf, onze organisatie en onze professionals. Wij willen helpen en betrouwbare partners zijn, luisteren, samen leren en co-creëren.

We bring Energy

Onze passie voor de industrie stimuleert onze energie en enthousiasme in het werk dat wij doen. Wij slaan nooit een reden af om iets te vieren. Dit zorgt voor een vriendelijke en leuke cultuur waar mensen graag deel van uit willen maken.

We strive for Growth

Elk individu dat wij vertegenwoordigen of die met ons werkt, heeft een gelijke kans om te groeien en het meeste uit hun leven en talenten te halen. We moedigen aan om verantwoordelijkheid te nemen en ambitieus te zijn.

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in Life Science en wil je ervaren hoe wij werken en hoe wij bijvoorbeeld onze kernwaarden in de praktijk brengen, kijk dan eens naar onze actuele vacatures en klik hier.

Vacancies icon

Trending jobs

Op deze pagina tref je de nieuwe stap in jouw carrière aan. Check onze Life Science jobs beschikbaar voor jou in verschillende sectoren, zoals Biotechnologie, Pharmaceutical, Medical Device and Food (Sciences).

NEW

Medical Devices

Vacancy branche icon

Account Manager Microbiology

Breda

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Biotechnical

Vacancy branche icon

Quality Control Analyst - Pharmaceutical Product Development

Utrecht

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Biotechnical

Vacancy branche icon

Senior Director Protein and Cell Supply

Utrecht

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Food B2C

Vacancy branche icon

Sn Account Manager Binnendienst

Heemskerk

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Food Science

Vacancy branche icon

Teamleider Productie 5-ploegen

Zaandam

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Biotechnical

Vacancy branche icon

QC Scientist Microbiology

Leiden

40 uur per week

Toon alle details
Bekijk alle vacatures