OVER ONS • LEER ONS KENNEN

Angelo Lolis

"Ik ben voortdurend op zoek naar persoonlijke en professionele ontwikkeling en dwing mezelf om mijn volledige potentieel te bereiken."

“Mijn werkachtergrond is divers en heeft mijn professionele ontwikkeling door de jaren heen gevormd. Na het afronden van mijn bachelor commerciële economie heb ik stage gelopen bij verschillende sales gerelateerde bedrijven. Deze ervaringen gaven me waardevolle inzichten in de wereld van sales en ontwikkelden mijn vaardigheden op dat gebied.

Na mijn studie ben ik aan de slag gegaan als verkoopmedewerker binnendienst bij een bedrijf gespecialiseerd in parkeersystemen. Daarvoor heb ik echter ruim negen jaar in de horeca gewerkt, waar ik een schat aan ervaring heb opgedaan.

Passie voor het werken met mensen

Tijdens mijn tijd in de horeca ontdekte ik mijn passie voor het werken met mensen. Dit besef bracht me ertoe om het recruitment vak te verkennen, omdat ik geloofde dat dit de perfecte weg zou zijn om mijn expertise in sales te combineren met mijn verlangen om te communiceren en contact te maken met individuen.

Door bij QTC Recruitment te komen werken, kon ik werken met die schakel tussen professionals die op zoek zijn naar interim-functies en bedrijven in de voedingsindustrie. Het geeft ontzettend veel voldoening om bij te kunnen dragen aan de loopbaangroei van professionals en klanten te ondersteunen bij het vinden van het juiste talent.

Focus op de Life Science industrie

Een aspect dat me naar QTC Recruitment trok, is hun focus op de Life Sciencen industrie. Deze specifieke sector intrigeerde me vanwege het potentieel om een aanzienlijke sociale impact te maken. Werken in deze branche motiveert mij om te streven naar uitmuntendheid en mijn best te doen voor zowel professionals als klanten. Ik word gedreven door de mogelijkheid om individuen te matchen met de juiste organisaties, waardoor een wederzijdse fit ontstaat waar beide partijen baat bij hebben.

Van de vier kernwaarden van QTC Recruitment past "We strive for growth" het meest bij mij. Ik ben constant op zoek naar persoonlijke en professionele ontwikkeling en dwing mezelf om mijn volledige potentieel te bereiken. Dit sluit perfect aan bij de ambitieuze groeiplannen van QTC Recruitment. De toewijding van het bedrijf aan groei biedt een inspirerende omgeving die mijn ambitie voedt, waardoor QTC Recruitment de ideale werkgever voor mij is.”