Bassel Ahmed

Operations

"QTC Recruitment streeft naar connecties die leiden tot langdurige partnerschappen, waarbij waarden worden gewaardeerd boven alleen cv's en functiebeschrijvingen."

“Voordat ik de wereld van QTC Recruitment binnenstapte, volgde ik mijn opleiding tot accountmanager. Stages in die tijd brachten mijn passie voor communicatie en sales aan het licht. Het was mijn laatste stage bij QTC Recruitment die duidelijk maakte wat ik voor mijn carrière pad wilde. Nadat ik deze succesvol had afgerond, ben ik doorgegroeid naar een vaste functie.

Langdurige partnerschappen

Een positieve werkomgeving en werknemersgeluk zijn cruciaal in alle organisaties. QTC Recruitment stelt deze aanpak voorop, waarmee we ons onderscheiden in recruitment. Wanneer we de juiste match vinden tussen organisaties en professionals, streven we naar verbindingen die leiden tot langdurige partnerschappen, waarbij waarden belangrijker zijn dan alleen cv's en functiebeschrijvingen.

De Life Science industrie die wij bedienen is opmerkelijk en stimuleert medische doorbraken en verbeteringen van de kwaliteit van leven. De professionaliteit van QTC Recruitment tijdens mijn stage trok mij aan. Dit gaf me het vertrouwen dat ik hier professioneel kon groeien en een zinvolle bijdrage kon leveren.

Belonende aspecten

Deze branche omvat alles wat ons als individu na aan het hart ligt, dat is wat Creating Value in Life Science voor mij betekent. De vooruitgang in medisch onderzoek, innovatieve technologieën en het potentieel om menselijk lijden te verlichten zijn ongelooflijk lonende aspecten. Elke dag voel ik me bevoorrecht om een kleine rol te spelen in het bijdragen aan dit grotere doel.

Van de vier kernwaarden die QTC Recruitment definiëren, benadert "We Bring Energy" mijn persoonlijkheid. De Life Science industrie wordt gekenmerkt door zijn dynamische karakter en onze passie voor wat we doen voedt onze energie en enthousiasme. Dit creëert een werkcultuur die niet alleen productief maar ook plezierig is.”

Consultant profile image