Eleni Kyriakou

Senior Consultant

"Het creëren van waarde in de Life Sciences sector vereist onderdompeling in de industrie."

Passie

"Met een bachelor in sociale wetenschappen en een masterdiploma in Human Resources en Organisatiegedrag begon ik mijn carrière in Human Resources, waar mijn passie voor rekruten tot bloei kwam. Het matchen van het juiste talent en het onderhouden van langdurige betrokkenheid voedde mijn enthousiasme. Dit enthousiasme bracht me naar QTC Recruitment. Ze hebben een gespecialiseerde en toegewijde aanpak en zijn actief betrokken bij het proces om uitzonderlijke resultaten te leveren, terwijl ze zowel klanten als kandidaten op de hoogte houden. Ons team, bestaande uit veelzijdige en professionele experts, past strategieën aan om naadloos aan te sluiten bij marktveranderingen en biedt World-Class diensten.

Mijn rol als Senior Consultant bij QTC Recruitment is om op te treden als brug tussen professionals en klanten in de Food Sciences sector. Ik waardeer met name efficiëntie, waarbij ik me realiseer dat de soepele werking van een organisatie afhangt van de effectiviteit van het personeelsbestand. Het introduceren van het verkeerde element kan leiden tot een merkbare prestatiedaling.

Voor mij vereist het creëren van waarde in de Life Sciences sector dat ik mezelf onderdompel in de industrie, voortdurend communicatie onderhoud met top professionals en begrip heb van de impact van onze klanten op hun respectievelijke vakgebieden. Door deze inspanningen zorg ik ervoor dat klanten de kwaliteit krijgen die ze verdienen.

Kernwaarde

De kernwaarde van 'partnerschap' bij QTC Recruitment heeft voor mij bijzondere betekenis. Ik geloof in het omarmen van een partnerschapsbenadering, actief bijdragend aan het realiseren van de doelstellingen van de klant. Tegelijkertijd streef ik ernaar een vertrouwensband met kandidaten op te bouwen, een omgeving creërend die lijkt op het solliciteren bij een interne teamgenoot."

Consultant profile image