Emi Lioudaki

Associate | Food, Feed & Plant (Sciences)

"We treden op als echte partners door de doelen van de organisatie te vertalen naar op maat gemaakte oplossingen die bijdragen aan hun succes."

“Na het afronden van mijn master human resources management ben ik met veel enthousiasme het Food Science team van QTC Recruitment komen versterken. Als internationale professional heb ik het voorrecht gehad om met diverse academische en multinationale teams te werken. Werken bij QTC Recruitment was voor mij de perfecte kans, omdat het de kans bood om bij te dragen aan de groeiambities van de organisatie.

Recruitment trok mijn interesse voor het eerst tijdens mijn bachelor, toen ik in aanraking kwam met het vak tijdens een stage. Ik was verbaasd over hoe leuk recruitment kan zijn en het proces om mensen in contact te brengen met hun droombaan en bedrijven te helpen groeien, geeft enorm veel voldoening. Dit bracht me ertoe om een tweede stage te volgen die uitsluitend gericht was op recruitment, waar ik ontdekte dat mijn ware passie ligt in het bevorderen van zinvolle verbindingen met zowel kandidaten als klanten.

Waardevolle oplossingen

Er zijn verschillende redenen waarom ik voor QTC Recruitment heb gekozen. Een daarvan is de toewijding van de organisatie om te leven volgens haar kernwaarden. Vanaf mijn eerste interactie met het team was het duidelijk dat QTC Recruitment groot belang hecht aan hoogwaardige diensten. Zij streven naar kennis en groei, waardoor zowel opdrachtgevers als professionals objectieve en waardevolle oplossingen krijgen. Werken met een team dat oprecht geïnvesteerd is in het succes van haar klanten en professionals, is wat QTC Recruitment onderscheidt in de branche.

Levensveranderende producten en diensten

Waarde creëren in Life Science betekent voor mij het overbruggen van de kloof tussen getalenteerde individuen en organisaties die een positieve impact hebben op het leven van mensen. Bij QTC Recruitment draait het om onze missie om voorop te lopen in de ontwikkelingen in de life science industrie door de juiste professionals voor onze klanten te leveren. Door dit te doen, dragen we bij aan het creëren van innovatieve en levensveranderende producten en diensten die de samenleving ten goede komen.

Ongeëvenaarde service leveren

Van de kernwaarden van QTC Recruitment past "We Are World-Class" het beste bij mij. Deze waarde omvat de essentie van de andere drie waarden: Energy, Partnership en Growth.

Vanuit het perspectief van de klant betekent World-Class zijn het leveren van een ongeëvenaarde service, het begrijpen en voldoen aan hun unieke behoeften, en het voortdurend streven naar uitmuntendheid. We treden op als echte partners door hun doelen te waarderen en op maat gemaakte oplossingen aan te bieden die bijdragen aan hun succes.

Voor professionals betekent World-Class zijn hen kansen bieden die aansluiten bij hun ambities en vaardigheden, terwijl we begeleiding en ondersteuning bieden tijdens hun reis. Het betekent het brengen van een energieke en positieve sfeer tijdens elke interactie, waardoor het hele recruitmentproces een plezierige en enerverende ervaring wordt.”

Consultant profile image