Guillermo Pattikaihatu

Associate

“De sleutel tot het creëren van kansen en het positief beïnvloeden van levens”

“In mijn beginjaren als salesondernemer ontdekte ik mijn passie voor het rondmaken van overeenkomsten en het maken van een positieve impact op het leven van mensen. Gedurende deze tijd heb ik geleerd dat succes hand in hand gaat met hard werken en nooit opgeven. Het was de bereidheid om net dat stapje extra te zetten, verder dan anderen durven te gaan, die mij heeft gevormd tot de professional die ik nu ben.

Mijn beslissing om bij QTC Recruitment te starten werd ingegeven door de wens om betekenisvoller werk te doen. Bij QTC Recruitment heb ik een omgeving gevonden waarin ik niet alleen excelleer in mijn vakgebied, maar ook voldoening haal uit het feit dat mijn inspanningen direct bijdragen aan het welzijn van anderen. Voor mij is recruitment meer dan alleen zakendoen; het is de sleutel tot het creëren van kansen en het positief beïnvloeden van levens. Bij QTC Recruitment heb ik de ideale plek gevonden om deze passie te benutten en te gedijen in een omgeving die wordt aangedreven door innovatie en het streven naar uitmuntendheid.

Samenwerken met experts

Het concept van het creëren van waarde in de Life Science industrie, vooral in de voedingswetenschap, heeft voor mij een grote betekenis. Het impliceert een meedogenloos streven naar voedselinnovatie die niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook de gezondheid en het welzijn van de consument bevordert. Deze toewijding omvat de ontwikkeling van voedselproducten en -technologieën die niet alleen heerlijk zijn, maar ook voedzaam, veilig en duurzaam. In samenwerking met experts uit diverse disciplines streven we ernaar voedingsmiddelen te creëren die tegemoetkomen aan de steeds evoluerende behoeften en voorkeuren van consumenten, en tegelijkertijd bijdragen aan een gezondere en duurzamere toekomst voor onze planeet.

Streven naar kwaliteit van wereldklasse

Van de vier kernwaarden bij QTC Recruitment is degene die mij het meest aanspreekt het streven naar kwaliteit van wereldklasse. Ik ben ervan overtuigd dat onze diensten een cruciale rol spelen bij het vormgeven van de toekomst van de Life Science industrie. Door consequent te streven naar uitmuntendheid in alle facetten van ons werk, verdienen we niet alleen het vertrouwen van onze klanten, maar behouden we ze ook. Onze reputatie als betrouwbare partner bij het werven en plaatsen van hooggekwalificeerde professionals in de Life Science sector hangt af van de niet aflatende inzet om topkwaliteit te leveren in alles wat we doen.”

Consultant profile image