Kevin Le Noble

Senior Consultant | MedTech & Diagnostics

“Inhoud en complexiteit aan beide kanten goed begrijpen en organisaties aan talent koppelen, dat is waar ik als recruiter voor sta.”

Eigenlijk vanaf dat ik jong was, ben ik altijd bezig geweest in commerciële functies. In mijn studie ben ik mij gaan focussen op de meer technische en creatieve kant. Toen ik ontdekte dat ik deze twee vaardigheden perfect kon combineren in Recruitment ben ik hier ‘volledig voor gegaan’.

Het mooie aan recruitment is, dat het je leven verrijkt met veel mensen, kennis en verschillende economische onderwerpen. Van elke kandidaat die je spreekt, krijg je nieuwe kennis, absorbeer je en die kennis geef je weer door.

Natuurlijke interesse

Sommige professionals hebben het gevoel niet altijd begrepen te worden door recruiters. Al sinds mijn begin bij QTC Recruitment was ik mij hier bewust van. Elke dag opnieuw zet ik mij in om mensen vanuit een technisch oogpunt goed te kunnen begrijpen. Door mijn natuurlijke interesse in technologie en ontwikkeling ben ik hier erg goed in geworden. MedTech organisaties aan talent koppelen, door de inhoud en complexiteit aan beide kanten goed te begrijpen. Dat is waar ik als recruiter voor sta.

Voor mij betekent Creating Value in Life Science organisaties en talent in staat te stellen om tot volledige potentie te komen. Mensen met een glimlach naar hun werk laten gaan is belangrijk; op een plek zitten waar je verschil kunt maken dát is wat echt prettig voelt. Voor mij voelt het als een grote voldoening om te weten dat ik bij draag aan de ontwikkeling in Healthcare.

Kernwaarde

‘Act as partner’ is de kernwaarde die het meest bij mij past. Waarde creëren met transparante communicatie die partnerships mogelijk maakt, die een leven lang meegaan.

Consultant profile image