Luc Bast

HR & Recruitment Coordinator

Talent Acquisitie heeft een enorme impact op de organisatie-groei

De rode draad door mijn carrière is mijn interesse in hoe mensen uitblinken in wat ze doen. Daarom ben ik voor mijn bachelor: ‘Arbeids- en Organisatiepsychologie’ gaan studeren en ben ik doorgegaan met mijn master Bedrijfskunde: ‘Human Resources Management’. Het gaf mij een goede basis om mijn carrière te starten in het ‘People-domein‘.

Mensen laten excelleren binnen een organisatie begint natuurlijk met het aantrekken van passend talent. Daar is ook mijn carrière dus ook begonnen: in recruitment. Na eerst bij een recruitment bureau en daarna bij corporate recruitment te hebben gewerkt, ben ik nu verantwoordelijk voor het aantrekken en selecteren van passend talent bij QTC Recruitment.

Ambitieuze groeiplannen

QTC Recruitment is dé recruitmentpartner voor organisaties in de Life Science industrie en heeft tot doel om het grootste Life Science-netwerk van Europa te worden. Met deze ambitieuze groeiplannen was mijn beslissing om bji QTC Recruitment te werken vrij eenvoudig gemaakt. Als Talent Acquisition Coördinator draag ik bij aan deze ambitieuze plannen door in heel Europa het best passende talent te vinden.

Onze slogan is ‘Creating value in Life Science’. Voor mij betekent dit het aantrekken van het best passend talent voor QTC Recuitment. Op deze manier, door de beste professionals te vinden, kunnen wij echt waarde creëren voor de professionals en onze klanten.

Impact

Als het gaat om onze kernwaarden, is 'we Strive for Growth' degene die het beste bij mij past. Ik werk graag in een omgeving die streeft naar groei en de ambitie heeft om uit te breiden. Dat groei ook één van de kernwaarden is, laat zien hoe belangrijk groeien voor de organisatie is. Als verantwoordelijke voor Talent Acquisition heb ik een enorme impact op deze groei.

Consultant profile image