Marianna Tomkova

Associate | MedTech & Diagnostics

“Met QTC Recruitment ben ik gedreven om innovatie en groei in Life Sciences te stimuleren, en ik ga daarbij extra stappen zetten met passie en nieuwsgierigheid.”

In mijn professionele reis heb ik altijd geloofd in het zetten van extra stappen, een principe dat me heeft geleid door verschillende rollen in de technologie-industrie en, gedurende de afgelopen zes jaar, binnen het innovatieve domein van de Medische Technologie (MedTech) Industrie. Dit klimaat sluit naadloos aan bij mijn beslissing om deel uit te maken van het dynamische team bij QTC Recruitment. Met een achtergrond als Business Intelligence Analyst leidde mijn nieuwsgierige aard en passie voor de MedTech-sector me natuurlijk naar dit avontuur.

Ervaringen in werving

Werken bij QTC Recruitment biedt de kans om betrokken te zijn bij de Life Sciences industrie, een sector die bekend staat om zijn innovatie. Gesprekken met klanten en kandidaten verrijken mijn ervaring, bieden inzicht in technologische vooruitgang in Life Sciences en dragen bij aan de groei van organisaties in de medische technologie. Het is wat me werkelijk motiveert.

Naast mijn dagelijkse verantwoordelijkheden richt ik mijn enthousiasme voor werving op vrijwilliger zijn in een professioneel vrouwennetwerk. Gedurende bijna twee jaar ben ik actief betrokken bij het werven van nieuwe leden, ontdekkend dat werving analytisch denken combineert met een focus op mensen. Dit is een combinatie die ik ben gaan waarderen.

Groei omarmen

Van de kernwaarden van QTC Recruitment resoneert Groei (en leren) het meest met mij. Het is de drijvende kracht achter mijn keuze om deel uit te maken van deze organisatie, om bij te dragen aan de groei van de organisatie, onze MedTech-klanten, kandidaten, en natuurlijk, mijn persoonlijke groei.

Waarde creëren in Life Sciences

Voor mij betekent waarde creëren in Life Sciences het leveren van de beste kandidaat voor een MedTech-klant. Bij QTC Recruitment leggen we verbindingen die niet vanzelfsprekend zouden gebeuren, zorgen we voor een soepel proces voor beide partijen en dragen wij bij aan de groei van de industrie.

Dankzij mijn connecties in vrouwennetwerken heb ik me verdiept in de FemTech (vrouwentechnologie) industrie. Ik ben enthousiast over het uitbreiden van ons klantenportfolio in MedTech met organisaties in FemTech, en erken daarbij de rijkdom aan kennis over het vrouwelijk lichaam. Kennis is kracht.

Consultant profile image