Mitchell van der Drift

Senior Coördinator | Finance & Operations

"Wanneer we betrokken zijn bij activiteiten die aansluiten bij onze sterke punten, vooral op het gebied van Life Sciences, hebben we het potentieel om een positieve impact te creëren."

Na mijn studie te hebben afgerond en internationale ervaring te hebben opgedaan, heb ik enkele jaren bij een credit management bedrijf gewerkt, waar ik mijn begrip van bedrijfsactiviteiten en financiën heb verfijnd. Het leiden van een team heeft waardevolle inzichten opgeleverd in effectief management.

Bij QTC Recruitment ben ik van plan deze expertise toe te passen op het gebied van werving. Deze stap vertegenwoordigt een strategische afstemming van mijn vaardigheden met een organisatie die toegewijd is aan excellentie. Ik ben enthousiast om mijn kennis en ervaring bij te dragen om succes te stimuleren in dit hoofdstuk van mijn carrière.

Een organisatie met bewonderenswaardige doelen

Ik ben enthousiast over mijn toetreding tot QTC Recruitment, een organisatie met bewonderenswaardige doelen die aansluiten bij mijn professionele ambities. De rol biedt aanzienlijke verantwoordelijkheden, waardoor ik de vrijheid krijg om zowel persoonlijk te ontwikkelen als bij te dragen aan de groei van cruciale afdelingen binnen de organisatie. Ik zie deze kans als een platform om een ​​betekenisvolle impact te maken op het succes van QTC Recruitment en tegelijkertijd mijn eigen carrière-doelstellingen te bevorderen.

Een verschil maken

De aspiratie om een verschil te maken in de wereld is een krachtige motivator. Wanneer we betrokken zijn bij activiteiten die aansluiten bij onze sterke punten, vooral op het gebied van Life Sciences, hebben we het potentieel om een positieve impact te creëren. Deze verbinding tussen persoonlijke vaardigheden en betekenisvolle verandering benadrukt de verantwoordelijkheid die we hebben om bij te dragen aan een betere wereld. Door onze expertise in Life Sciences te benutten, of het nu gaat om baanbrekend onderzoek of innovatieve oplossingen, worden we agenten van positieve transformatie, vormgevend aan een gezondere en duurzamere toekomst.

Kernwaarden

Het streven naar wereldklasse excellentie vereist een constante injectie van energie. Om voortdurend te verbeteren, zowel persoonlijk als als organisatie, moeten we energie brengen in onze inspanningen. Deze energieke benadering duwt ons niet alleen vooruit, maar heeft ook een positieve impact, waardoor een dynamische omgeving ontstaat die innovatie en veerkracht motiveert. De toewijding aan excellentie, gevoed door levendige energie, stelt nieuwe normen en draagt bij aan een positief domino-effect, waarbij niet alleen onze interne cultuur wordt beïnvloed, maar ook de bredere gemeenschap.

Consultant profile image