Nasma Rahmoun

Marketing Assistent

"Ik geloof dat de mogelijkheden voor persoonlijke en collectieve ontwikkeling onbegrensd zijn.”

Voordat ik bij het dynamische team van QTC Recruitment kwam, heb ik verschillende marketingstages gelopen in diverse sectoren. Deze ervaringen omvatten functies bij een marketingbureau, een omroeporganisatie en een offertebureau. Naast mijn stages heb ik waardevolle inzichten verworven door een werkervaring in online marketing bij een dierenwinkel.

Met veel plezier werk ik bij QTC Recruitment en draag ik bij aan een organisatie die een cruciale rol speelt in een belangrijke branche. Als primaire schakel in de keten zijn wij gespecialiseerd in het identificeren en verbinden van de juiste professionals. Deze individuen, eenmaal gekoppeld aan Life Science-bedrijven, dragen actief bij aan het maken van een positieve impact op het leven van mensen.

Recruitment is een cruciale eerste stap voor organisatiegroei, het vormgeven van teamdynamiek en het dienen als een strategische investering. De keuzes die tijdens deze fase worden gemaakt, hebben invloed op de cultuur, prestaties en groeicapaciteit van het team. Momenteel werkzaam bij QTC Recruitment, integreer ik theoretische kennis uit mijn international business studies in praktische toepassingen op het werk.

Bijdragen aan het grotere geheel

Waarde creëren in de Life Science-sector betekent voor mij: een rol spelen in het grotere geheel. QTC Recruitment brengt bekwame professionals samen met organisaties. We vervullen niet alleen functies, maar helpen ook bij het creëren van teams die zich toeleggen op het bevorderen van wetenschappelijke ontdekkingen en het vinden van oplossingen voor de gezondheidszorg.

Potentieel voor groei

De kernwaarde "We Strive for Growth" past het beste bij mij. Ik geloof dat de mogelijkheden voor persoonlijke en collectieve ontwikkeling onbegrensd zijn. In mijn perspectief heeft niemand het hoogtepunt van zijn of haar groei bereikt, omdat er elke dag altijd ruimte is om te leren en te verbeteren.

Consultant profile image