Symeon Ioannou

Associate | Biotechnology & Pharmaceuticals

"Ik ben niet zomaar een recruiter; ik ben iemand die positieve verandering stimuleert, gedreven door de kernwaarde energie en vertrouwen in de kracht van de juiste houding."

“Mijn professionele achtergrond is een unieke combinatie van expertise in recruitment met een focus op Supply Chain & Logistiek, humanitair werk als juridisch vertegenwoordiger voor niet-begeleide minderjarige vluchtelingen, en dienst in de Presidentiële Garde van Griekenland.

Mijn connectie met recruitment is diepgeworteld in mijn academische achtergrond, met diploma’s in Psychologie en Human Resources Management. Tweetaligheid is ook cruciaal geweest en stelt me in staat uit te blinken in interculturele en professionele communicatie. Voor mij is communicatie niet slechts een vaardigheid; het is een tweede natuur - een brug die mensen en ideeën verbindt.

Aanpak van recruitment

Dit brengt me bij mijn huidige rol bij QTC Recruitment. Ik heb ervoor gekozen om bij QTC Recruitment te werken omdat ik geloof in de aanpak van het bedrijf. Hier hebben de kernwaarden luisteren, begrijpen en kwaliteit prioriteit. Het is een plek waar ik echt het verschil kan maken, niet alleen door de juiste talenten voor organisaties te vinden, maar ook door bij te dragen aan een cultuur van perfectie.

Waarde creëren in de Life Sciences gaat voor mij verder dan een professionele verplichting. Het betekent actief deelnemen aan het helpen van organisaties om het perfecte talent te vinden om hun teams te versterken. Vaak bevinden deze teams zich aan de voorhoede van baanbrekende ontdekkingen die een levensveranderende impact hebben op individuen en gemeenschappen. Het is een verantwoordelijkheid die ik met passie en toewijding omarm.

De juiste houding

Van de kernwaarden resoneert 'energie' het meest met mij. Energie gaat niet alleen over enthousiasme; het omvat positiviteit, volharding, eerlijkheid en integriteit. Het is een houding die ik elke dag met me meedraag, wetende dat met de juiste houding geen enkel probleem onoverkomelijk is. Het is de drijvende kracht die me pusht, me helpt uitdagingen te overwinnen en een diepgaande impact te maken in de wereld van werving.

Samengevat bevat mijn reis diverse ervaringen, academische kennis en toewijding om een verschil te maken in het leven van individuen en organisaties. Ik ben niet zomaar een recruiter; ik ben iemand die positieve verandering stimuleert, gedreven door de kernwaarde energie en vertrouwen in de kracht van de juiste houding.”

Consultant profile image