Visual header image

DE KANDIDAATERVARING VAN NÚRIA

“QTC Recruitment was een positieve verrassing’’

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

Núria, Product Development & Innovation Manager Beverages Dessert & Ice Cream bij een internationale foodorganisatie, deelt haar verhaal over QTC Recruitment: “Toen ik klaar was om door te gaan naar het volgende hoofdstuk in mijn carrière, benaderde iemand van QTC Recruitment mij.”

Het juiste moment, de juiste vacature

‘’Ik besloot de functie ‘open om te werken’ op mijn LinkedIn-profiel te zetten. Het duurde niet lang voordat een consultant van QTC Recruitment contact met mij opnam voor een interessante vacature die bij mij paste. Dus hebben we een gesprek geregeld.

Geschokt

De eerste tien minuten van ons eerste gesprek werden besteed door de QTC Recruitment-consultant die vroeg naar mijn leven, mijn hobby’s en of ik aan sport deed enzo. Ik was geschokt. Ik had dit nog nooit meegemaakt bij een recruiter. Bovendien wist de consultant waar hij het over had. Hij heeft me geen gouden bergen beloofd. Hij kwam voorbereid en wist wat de organisatie van de medewerker verwachtte. Bij andere recruiters haakte ik altijd af. Ze konden geen technische vragen over mijn functie beantwoorden, leken helemaal niet interessant of kwamen met irrelevante vacatures.

Persoonlijkheden beschrijven

Toen ik bij de organisatie werd uitgenodigd voor het eerste gesprek, zou ik het gesprek hebben met HR en de wervingsmanager. Om mij voor te bereiden, beschreef de consultant van QTC Recruitment hun persoonlijkheden. Hij kende de managers op persoonlijk vlak. Zo kon hij mij begeleiden door te vertellen wat er verwacht werd op het gebied van communicatiestijl: ‘don’t show what you do, show them what you’ve done and what they are looking for’. Hierdoor kreeg ik de baan binnen het eerste gesprek.

Feestje en champagne

Na ondertekening van het contract ben ik in contact gebleven met QTC Recruitment. Een hele leuke verrassing was het feit dat QTC Recruitment me uitnodigde op hun kantoor voor een feestje en een fles champagne. Dit voelde als de kers op de taart. Terugkijkend op het hele proces, had ik echt het gevoel dat er voor me gezorgd werd.’’

Vind jouw baan hier