Vacature - Jouw nieuwe functie

Apotheker

Nu solliciteren

Deel deze vacature

18 MRT '24: Voor onze klant, een vanuit Roermond in Europa opererende online apotheek, zoeken wij een Beherende Apotheker. Voor de categorieën dermatologie, haaruitval, gezondheid van mensen, allergieën, intoleranties en functionele geneeskunde zal je samen met de country manager zorg dragen voor het aanvragen- en verkrijgen van de apotheekvergunning en het werven en trainen van het nieuw te vormen team. Heb je interesse, lees dan hieronder verder.

Details

Pharmaceutical

Management

Roermond - Netherlands

40 uur per week

leer ons kennen

Jouw consultant

QTC logo icon Over jouw rol

Zo maak jij het verschil

In deze rol ben je verantwoordelijk voor het bereiden (magistrale bereidingen) van samengestelde medicatie, zoals voorgeschreven door de artsen. Daarnaast ben je eindverantwoordelijke apotheker voor de gehele operatie. Hieronder valt bijvoorbeeld het aansturen en opleiden van apothekersassistenten, bereiders en andere apothekers. Het schrijven, onderhouden en implementeren van SOP's, contacten onderhouden met de autoriteiten en ervoor zorgen dat de apotheek aan alle normen voldoet, hoort ook bij je taken. Je gaat ook over het implementeren van het kwaliteitssysteem, het uitvoeren van klinische en overige testen op de medicijnen en klanten adviseren over het gebruik en op de hoogte stellen van mogelijke bijwerkingen van medicatie.

QTC logo icon Wat nodig is

Wat jij mee brengt

Als de ideale kandidaat herken je je in:
  • 4-5 jaar (post-BIG registratie) ervaring als verantwoordelijk en geregistreerd apotheker binnen een apotheek in Nederland;
  • het formuleren en magistraal bereiden van geneesmiddelen waarbij je blijk geeft inzicht te hebben in de juiste toepassing van hulpstoffen, evenals de actieve farmaceutische ingrediënten (API);
  • Werken als apotheker in een online apotheek of in een bereidingsapotheek (pre);
  • Aansturen van een team van professionals;
  • Onderhouden van contacten met toezichthouders en autoriteiten;
  • Werken volgens de vigerende standaarden binnen een bereidingsapotheek (pre);
  • Adviseren van artsen en patiënten;
  • Sterk in Nederlands en Engels in woord en geschrift.

QTC logo icon Wat wij bieden

Jouw voordelen

Hier ligt een hele mooie kans om een organisatie op de kaart te zetten en uit te bouwen. Je kunt je skills en ervaring inzitten om deze online apotheek een leidende naam in de mark te maken.
 
Hier staat een goede marktconforme vergoeding met een mooi aanvullend pakket tegenover.

WORD JE ENTHOUSIAST VAN DEZE FUNCTIE?

Let's Connect

Geaccepteerde bestanden: jpg, gif, png, pdf, doc, docs, docx, Maximale bestandsgrootte: 29 MB.