Vacature - Jouw nieuwe functie

Verkoop manager zuid-nederland

Nu solliciteren

Deel deze vacature

Voor een groeiend bedrijf in de zorg zijn we opzoek naar een Verkoop manager zuid-nederland! De missie van dit bedrijf is om plezier terug te brengen in de zorg. Dit doen ze door fysieke belasting stap voor stap en vanuit de bron aan te pakken. Waarom? Om bij te dragen aan goede, prettige werkomstandigheden, zodat de zorg zowel nu als in de toekomst beschikbaar en betaalbaar blijft, met maximale eigenwaarde voor de cliënt. Samen met zorgverleners, cliënten en behandelaren bedenken ze innovatieve oplossingen en duurzame om écht het verschil te maken binnen de zorg. Wil jij ook helpen om dit waar te maken en maak je graag deel uit van een enthousiast en ambitieus team? Lees dan verder, want misschien ben jij binnenkort wel de nieuwe Verkoop manager Zuid-Nederland.

Details

Medical Devices

Sales

Utrecht - Netherlands

40 uur per week

leer ons kennen

Jouw consultant

QTC logo icon Over jouw rol

Zo maak jij het verschil

Samen met 2 ervaren rayonmanagers, waar je op een coachende wijze mee samenwerkt, ben je als verkoopmanager verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten bij de klanten in de zuidelijke helft van Nederland. Dit zijn instellingen zoals gehandicaptenzorg, verpleeg- en ziekenhuizen, maar ook dealers. Samen met de verkoopmanager Noord-Nederland en de commercieel directeur bepaal je de commerciële richting. Je hebt oog voor de uitdagingen in de zorg en zet jouw strategische kennis en ervaring graag in om te helpen bij het reduceren van fysieke belasting door de juiste inzet en goed gebruik van hulpmiddelen, en het verduurzamen van de zorg. Kortom, een hele afwisselende en diverse functie waarin je samenwerkt met verschillende professionals en een stevige verantwoordelijkheid draagt. Verder werk je aan het opbouwen van relaties op strategisch en bestuurlijk niveau, ben je verantwoordelijk voor aanbestedingen, analyseer je de markt en stel je op basis daarvan commerciële plannen samen (inclusief de budgetten), en draag je bij aan input voor productinnovaties en nieuwe concepten.

QTC logo icon Wat nodig is

Wat jij mee brengt

Onze ideale kandidaat heeft een hbo werk- en denkniveau en een achtergrond in de hulpmiddelen branche. 
Daarnaast zoeken we iemand die:
 • enthousiast, klantgericht en empathisch is;
 • commercieel ingesteld en goed kan communiceren 
 • houdt van een nauwe samenwerking
 • proactief, ondernemend en analytisch is
 • bij voorkeur (centraal) in Zuid-Nederland woont.

QTC logo icon Wat wij bieden

Jouw voordelen

Natuurlijk staat daar ook iets tegenover!

Een baan met veel uitdaging en een plezierige, informele werksfeer. Er is een hoop ruimte om mee te denken met nieuwe producten en ideeën over hoe ze de organisatie steeds verder kunnen verbeteren. Daarnaast biedt de rol een:
 • een fulltime contract (32 - 40 uur per week);
 • marktconform salaris;
 • vakantiegeld, goede pensioenregeling en secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • laptop, mobiele telefoon en auto om je klanten optimaal te kunnen bedienen;
 • een zeer gevarieerde en uitdagende functie binnen een kleinschalige organisatie, volop in ontwikkeling;
 • en misschien wel het belangrijkste: de kans om bij te dragen om de zorg duurzaam en betaalbaar te houden.

WORD JE ENTHOUSIAST VAN DEZE FUNCTIE?

Let's Connect

Geaccepteerde bestanden: jpg, gif, png, pdf, doc, docs, docx, Maximale bestandsgrootte: 29 MB.