Quintes Hamer

Senior Consultant | MedTech & Diagnostics

“Het is in dit werk belangrijk om dat stapje extra te zetten.”

Aansluitend op mijn studie ben ik de start-up en Scale-up wereld in gerold met verschillende functies als: Junior consultant, Manager en accountmanager. Binnen al mijn voorgaande rollen stond het contact met mensen en het begeleiden van processen centraal. Hier krijg ik dan ook het meeste energie van in mijn huidige werk.

Als Associate ondersteun ik de consultants bij het vinden van de juiste professionals voor een rol én ondersteun ik hen met het doorlopen van al de stappen in het recruitment proces. Het mooie binnen QTC Recruitment is dat je als contactpersoon in de markt je eigen specialiteit opbouwt. Hierdoor doe ik niet alleen zelf een hoop kennis op over de nieuwste innovaties in de Medische Industrie maar is het ook mogelijk op niveau een klankbord te zijn voor zowel de klant als de kandidaat.

Ondersteunen

Indirect impact kunnen maken in de medische industrie blijft iets speciaals. Door constant in contact te staan met professionals in de industrie merk je hoe belangrijk het is om de juiste persoon op de juiste plek te hebben binnen een organisatie. Om anderen te ondersteunen zodat zij op de juiste plek impact op de industrie kunnen maken, blijft speciaal.

Kernwaarde

Van de kernwaarden heb ik het gevoel dat 'Act as Partner' het beste bij mijn manier van werken past. Voor mij betekent dit niet werken voor een opdrachtgever of professional, maar samen met een opdrachtgever of professional. Dit betekent een duidelijk overzicht geven van een proces en de huidige markt, na elke stap in het proces evalueren waar we staan ​​en van daaruit kijken welke mogelijke stappen genomen moeten worden om het beste resultaat te behalen.

Consultant profile image