Visual header image

GESCHIEDENIS EN ACHTERGROND

Jouw Life Science recruitment partner

QTC logo icon DE EERSTE JAREN

Betere Life Science recruitment

Hans Dijkstra, Jord Teeuwen en Mark Plessius hebben meer dan vijftien jaar internationale ervaring in het recruitmentvak wanneer zij als founding partners QTC Recruitment oprichtten; als specialistisch Life Science recruitment organisatie in de Benelux. Zij zagen dat recruitment in Life Science écht anders en beter kon.

Door op een persoonlijke en directe manier zaken te doen en te focussen op drie specifieke branches: Medical Devices, Biotechnologie en Food (Sciences) maken zij het verschil. Elke branche kent namelijk zijn eigen trends en ontwikkelingen en kan als zodanig extreem innovatief en tegelijkertijd behoorlijk conservatief zijn. Gedreven door hoge kwaliteitscriteria en strikte wet- en regelgeving. En dat vraagt een aparte aanpak.

QTC logo icon GROEI DOOR DE JAREN HEEN

Drie keer op rij FD Gazelle

Daarnaast werd een succesvol businessmodel ontwikkelt dat zich kenmerkte door een hoge servicegraad, een efficiënt recruitmentproces en transparante communicatie. Zowel voor de klant als voor de te bemiddelen specialist. Deze aanpak slaat aan waardoor de organisatie sinds de oprichting in 2014 zich bijna elk jaar zo’n beetje verdubbeld heeft. En dat wordt door anderen gezien. QTC Recruitment wordt – onder andere – drie keer op rij benoemd tot FD Gazelle.

Inmiddels bemiddelt de organisatie voor zowel MKB- bedrijven, start ups, scale ups en gerenommeerde multinationals. Van junior-, medior-, senior-, en managementfuncties tot aan posities op C-level niveau. Zij heeft een compleet dienstenaanbod van Werving & Selectie, Interim en Freelance bemiddeling tot aan RPO- en Total Talent Solutions oplossingen. Er wordt contact onderhouden met directeur-eigenaren tot vestigingsmanagers, van HR-managers tot business directors. En dat betaalt zich later uit:

QTC logo icon EXTRA DIMENSIE

Grootste (online) Life Science netwerk

Wat in de vervolgjaren steeds meer herkenbaar wordt, is dat professionals Life Science meestal in de branche blijven werken als zij hier eenmaal in zijn begonnen. De specialisten zijn geen jobhoppers. En dat geeft Life Science recruitment een extra dimensie waarbij kennis van het specialisme belangrijk is. Recruitment is altijd mensenwerk, maar in deze wereld is het relatienetwerk extra essentieel.

Met die wetenschap en achtergrond heeft de organisatie zich in de loop van de jaren enorm ‘doorontwikkeld’. Inmiddels heeft zij het grootste (online) Life Science netwerk van Noordwest-Europa gerealiseerd. De basis is gevormd in de Benelux.

QTC logo icon CREATING VALUE IN LIFE SCIENCE

Toonaangevende Life Science recruiter

QTC Recruitment heeft zich tot doel gesteld om in de komende jaren verder uit te groeien tot meest toonaangevende Life Science recruiter van Noordwest-Europa. En dat gaat lukken omdat vast wordt gehouden aan de basisprincipes:

Er wordt de beste match gecreëerd door het samenbrengen van passende professionals en startende, doorgroeiende én gerenommeerde organisaties in de Life Science industrie. De opzet is dat zij beiden hun doel bereiken en verder groeien in hun eigen ontwikkeling.

Bij vaste Life Science vacatures kan QTC Recruitment al binnen 10 dagen succesvol resultaat boeken. En als het snel moet, bij interim functies, zelfs al binnen 48 uur. Inclusief uitgebreide garantie. Wil je dat onze expertise ook voor jou gaat werken? Maak dan hieronder je keuze: