WERKEN BIJ

QTC Recruitment

QTC Logo

QTC logo icon WAT KAN JE VERWACHTEN:

Kansen en mogelijkheden

Als snel groeiende recruitment organisatie zijn wij op constante basis op zoek naar nieuwe collega’s. Naast de gezelligheid en dynamiek van een groeiend bedrijf, bieden wij extra mogelijkheden voor jouw carrière. Denk aan persoonlijke ontwikkel- en doorgroeikansen in een commerciële en efficiënte werkomgeving.

Bij QTC Recruitment creeëren wij de beste match door organisaties en professionals in de Life Science-industrie bij elkaar te brengen. Het doel is dat beide partijen hun doel bereiken en blijven groeien in hun ontwikkeling.

Hiermee dragen we indirect bij aan een betere en gezondere wereld. Wij denken dan ook met hen mee. Dat doen wij graag. En onze inzet wordt gewaardeerd, want velen kiezen voor ons omdat we makkelijk en prettig samenwerken. Onze aanpak komt van binnenuit. We hebben een open blik op de wereld met een focus op onze klant. Onze organisatie kenmerkt zich door diversiteit en inclusie én is gebaseerd op onze kernwaarden.

Onze kernwaarden werken voor jou

Bij alles wat wij doen, volgen wij onze kernwaarden. Deze kernwaarden zijn zo’n beetje het DNA van de organisatie. Het doel ervan is jou structureel de beste Life Science recruitment ervaring te kunnen leveren. Daar staan wij voor:

We are World-class

Wij willen graag een nieuwe ‘industriestandaard’ neerzetten. Wij zoeken voortdurend de maximale grenzen van ons serviceniveau op. Altijd strevend naar de beste en meest duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers, professionals en collega’s.

We act as Partners

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de behoeften van onze opdrachtgevers en handelen daarnaar net zoals voor onszelf, onze organisatie en onze professionals. Wij willen helpen en betrouwbare partners zijn, luisteren, samen leren en co-creëren.

We bring Energy

Onze passie voor de industrie stimuleert onze energie en enthousiasme in het werk dat wij doen. Wij slaan nooit een reden af om iets te vieren. Dit zorgt voor een vriendelijke en leuke cultuur waar mensen graag deel van uit willen maken.

We strive for Growth

Elk individu dat wij vertegenwoordigen of die met ons werkt, heeft een gelijke kans om te groeien en het meeste uit hun leven en talenten te halen. We moedigen aan om verantwoordelijkheid te nemen en ambitieus te zijn.

QTC Recruitment onderscheidt zich van generieke bemiddelingsbureaus door te focussen op drie specifieke branches: Medical Devices, Biotechnologie en Food (Sciences). Ons succesvol businessmodel kenmerkt zich door een hoge servicegraad, een efficiënt recruitmentproces en transparante communicatie. Zowel voor de klant als voor de te bemiddelen specialist.

Sinds de oprichting in 2014 zijn wij bijna elk jaar zo’n beetje verdubbeld. QTC Recruitment is zelfs drie keer op rij benoemd tot FD Gazelle. Wij bemiddelen voor zowel MKB- bedrijven, start ups, scale ups en gerenommeerde multinationals. Van junior-, medior-, senior-, en managementfuncties tot aan posities op C-level niveau.

Wij hebben een compleet dienstenaanbod van Werving & Selectie, Interim en Freelance bemiddeling tot aan RPO- en Total Talent Solutions oplossingen. Medewerkers onderhouden contact met directeur-eigenaren tot vestigingsmanagers, van HR-managers tot business directors.

Onze focusmarkt is de Benelux en sinds 2020 zijn wij ook actief in de Nordics. En dat is nog maar het begin. QTC Recruitment heeft zich tot doel gesteld om in de komende jaren verder uit te groeien tot meest toonaangevende Life Science recruiter van Noordwest-Europa. En dat gaat lukken omdat vast wordt gehouden aan onze basisprincipes:

De beste match te creëeren door het samenbrengen van passende professionals en startende, doorgroeiende én gerenommeerde organisaties in de Life Science industrie. De opzet is dat zij beiden hun doel bereiken en verder groeien in hun eigen ontwikkeling.

Sta je open voor een nieuwe uitdaging? Heb je affiniteit met onze Life Science en recruitment? Ben je bereid je verder te ontwikkelen en wil je deel uitmaken van een groeiend en succesvol recruitment organisatie met een prikkelend beloningssysteem? Bekijk dan dan eens de beschikbare vacatures of laat een open sollicitatie achter.

Trending jobs

Check onze actuele jobs die beschikbaar voor jou zijn binnen onze snelgroeiende recruitment organisatie actief in de Biotechnologie, Pharmaceutical, Medical Device en Food (Sciences):

NEW

Food B2C

Vacancy branche icon

Senior Sales Manager

Lutjebroek

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Pharmaceutical

Vacancy branche icon

Inside Sales Manager

Leiden

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Medical Devices

Vacancy branche icon

Service Support Officer

Veenendaal

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Biotechnical

Vacancy branche icon

Associate Director, Data Steward

Utrecht

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Pharmaceutical

Vacancy branche icon

Quality Control Analist

Leiden

40 uur per week

Toon alle details
NEW

Biotechnical

Vacancy branche icon

Associate Director, Digital Product Manager, Research Informatics

Utrecht

40 uur per week

Toon alle details
Bekijk alle vacatures