Visual header image

VOOR WERKGEVERS EN PROFESSIONALS IN LIFE SCIENCE:

Biotech Vision Report

Dit Biotech Vision Report is geschreven voor senior executives, specialisten, HR-professionals, en recruiters die actief zijn in de Biotech industrie.

QTC logo icon CREATING VALUE IN LIFE SCIENCE

Een gratis ‘must have’

Dit Biotech Vision Report bevat persoonlijke verhalen van HR-professionals die actief zijn in verschillende Life Science organisaties, best practices, visies op recruitment voor de komende jaren, markt inzichten, waardevolle achtergrond informatie en innovaties in de industrie.

De focus ligt op zowel grote Pharma als op kleine Biotech organisaties en beschrijft veelvoorkomende uitdagingen en best practices van hun manier van werken.

Inzichten

Dit Biotech Vision Report is een interessante ‘must have’ voor elke HR professional die actief is in de Biotech en Biopharma industrie. Dit bijna 30 pagina’s tellende naslagwerk bevat verschillende verhalen van andere HR professionals die hun uitdagingen, oplossingen en jaren ervaring in de Life Science industrie delen.

Daarbij bevat dit rapport achtergrond informatie over de Nederlandse en Belgische Life Science arbeidsmarkt en andere waardevolle onderwerpen. Download daarom nu hier jouw gratis Biotech Vision Report aan – beschikbaar als je in de Biotech industrie werkt.

Lees in dit Biotech Vision Report:

  • Visies op recruitment
  • Persoonlijke verhalen van HR professionals
  • Best practices
  • Achtergrond- en marktinformatie

Caroline Vermeulen

Caroline Vermeulen is een Talent Scout met meer dan tien jaar ervaring in recruitment als in-house recruiter en als Talent Advisor:

“Het recruitmentproces in ‘Big Pharma’ heeft meerdere lagen en is relatief abstract, waar het in ‘Biotech’ een stuk minder volgens procedures verloopt. Je krijgt de beste recruitment resultaten in beide industrieën wanneer je de structuur van de één met de creativiteit van de ander combineert.”

Download het rapport hier gratis:

Als jij het Biotech Vision Report wilt ontvangen, dan kun je deze hieronder nu downloaden als je in de Biotech industrie werkt.

Ervaar jij recruitment uitdagingen waarbij je wel wat hulp kunt gebruiken? Lees hier dan ook eens hoe wij jou hierbij kunnen assisteren.