Visual header image

DE ULTRA FLEXIBELE EN SNELLE TIJDELIJKE LIFE SCIENCE RECRUITMENT OPLOSSING

QTC Detachering

QTC Detachering

QTC Detachering is een flexibele en snelle service voor het vinden van een Life Science specialist op tijdelijke, detacheringsbasis. Flexibiliteit staat hierbij echt centraal. Daarnaast helpen wij je snel: binnen 48 uur krijg je gegarandeerd passende specialisten voorgesteld. Wie je ook kiest, je krijgt altijd één maand garantie. De consultant bespreekt eerst met jou de beschikbare positie, jouw organisatie, de verwachtingen en het tijdspad. Dit om de kwaliteit en de verwachtingen te waarborgen.

Wanneer je een keuze hebt gemaakt voor de specialist die je door ons wilt laten detacheren, word je geadviseerd over een passend voorstel voor deze professional. Als vervolgens de specialist gedetacheerd wordt, komt deze niet in loondienst bij jou, waardoor je zo flexibel mogelijk blijft in je mogelijkheden. Wij spreken voor aanvang van de professional een uurtarief af en wij houden een eenvoudig te controleren urenregistratie voor je bij.

Wil je een advies over jouw specifieke situatie? Wij geven je dit graag in een persoonlijk gesprek: maak hier je terugbelverzoek.

Quality

Bij QTC Detachering voor Life Science specialisten wordt er, voordat wij voor je beginnen, een op maat gemaakt advies gegeven. Inclusief een profiel en gedetailleerd tijdspad. Wij brengen je vervolgens in contact met de best passende Life Science professionals. Je krijgt gegarandeerd, minstens drie specialisten voorgelegd. Wie van deze drie je ook kiest, je hebt hier op één maand garantie.

Bij de keuze voor de specialist die je gedetacheerd wilt hebben, word je geadviseerd en geassisteerd om een passend aanbod neer te leggen. Nadat de gekozen professional is gestart met de detachering, en ook tijdens de hele detachering houden wij zowel contact met jou als de specialist om te kijken hoe het bevalt:

 • Keuze uit passende Life Science specialisten
 • Advies tijdens hele proces
 • Eén maand garantie
 • Contact tijdens detachering

Time

Snelheid is, naast flexibiliteit, belangrijk bij deze detacheringsservice. Daarom krijg je binnen 48 uur passende professionals voorgesteld. Voordat wij beginnen, spreken wij eerst een duidelijk tijdspad af wanneer de stappen in het recruitmentproces plaatsvinden. Zo weet je altijd wat je kunt verwachten.

Ook tijdens dit proces word je op een transparante manier op de hoogte gehouden over de voortgang. Tijdens de detacheringsperiode wordt jou zo veel mogelijk werk uit handen genomen doordat wij veel administratieve werkzaamheden op ons nemen; en dat scheelt jou tijd!

 • Resultaat binnen 48 uur
 • Duidelijk afgesproken tijdspad
 • Eerlijk en transparante communicatie
 • Geen administratieve rompslomp

Cost

Vóór de start van je gekozen specialist hebben wij een duidelijk uurtarief voor de detachering afgesproken. Elke maand ontvang je een eenvoudig controleerbare factuur voor de uren dat de professional bij je gedetacheerd is. De specialist komt niet in loondienst bij jou. Dat maakt je flexibel in je bewegingsvrijheid en de kosten. En wij houden de urenregistratie voor je bij; dat scheelt jou tijd en dus geld!

 • Duidelijk vooraf afgesproken uurtarief
 • Niet in loondienst
 • Tijd- en dus geld besparend

Kijk voor andere tijdelijke recruitment oplossingen hier. Wanneer je op korte termijn een Freelance Life Science specialist op tijdelijke, flexibele detacheringsbasis nodig hebt, laat dan vrijblijvend hieronder jouw gegevens achter:

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Maximale bestandsgrootte: 29 MB.