Visual header image

DE SNELSTE FREELANCE LIFE SCIENCE RECRUITMENT OPLOSSING

QTC Freelance Search

QTC Freelance Search

Wanneer je kiest voor QTC Freelance Search, kies je voor de snelste service voor het tijdelijk inhuren van een ervaren Freelance Life Science specialist. Binnen 48 uur stellen wij ze aan je voor! Om ook de kwaliteit van het proces te waarborgen, zal de consultant eerst met jou in gesprek gaan over de beschikbare positie, jouw organisatie, de verwachtingen, en dan focussen op de snelheid en het tijdspad.

Na je keuze voor een Life Science specialist word je geadviseerd over het voorstel voor het inhuren van de professional. De specialist komt tijdelijk bij jou in dienst. Je krijgt een maand garantie op de keuze die je maakt. Dit houdt in dat wanneer de keuze toch niet goed blijkt uit te pakken, wij je kosteloos, binnen 48 uur, aan een vervangende freelance specialist voorstellen. Alle administratieve zaken worden je zo veel mogelijk uit handen genomen.

Wil je een advies over jouw specifieke situatie? Wij geven je dit graag in een persoonlijk gesprek: maak hier je terugbelverzoek.

QTC Logo

Quality

Bij QTC Freelance Search wordt er gefocust op snel schakelen. Maar, voordat wij voor je beginnen, wordt er een op maat gemaakt advies gegeven, inclusief profiel en gedetailleerd tijdspad. Wij brengen je vervolgens in contact met de best passende Freelance Life Science specialisten. Je krijgt gegarandeerd professionals voorgelegd, waarvan je er één kunt inhuren. Deze komt tijdelijk bij jou in dienst. Wie je ook kiest, je hebt één maand garantie op de keuze die je maakt.

Bij deze keuze word je door ons geadviseerd en geassisteerd om zo een passend aanbod neer te leggen. Nadat de gekozen tijdelijke professional is gestart is, blijven wij in contact zowel met jou als de specialist om te kijken hoe de start bevalt:

  • Keuze uit passende Freelance Life Science specialisten
  • Advies tijdens hele proces
  • Eén maand garantie
  • Contact tijdens inhuurperiode

Time

Bij deze, op snelheid gerichte service krijg je binnen 48 uur passende professionals voorgesteld. Tijdens het recruitmentproces word je op een transparante en eerlijke manier op de hoogte gehouden over de voortgang. Bij de werving en inhuurperiode nemen wij jou zo veel mogelijk werk uit handen door zo alle mogelijk administratieve werkzaamheden voor je te regelen. Dat scheelt jou natuurlijk veel tijd:

  • Resultaat binnen 48 uur
  • Duidelijk vooraf afgesproken tijdspad
  • Eerlijk en transparante communicatie
  • Geen administratieve rompslomp

Cost

Vóór het inhuren van de gekozen specialist hebben wij een duidelijk tarief afgesproken. Hiervoor ontvang je een controleerbare factuur. Wij verzorgen zo veel mogelijk de administratieve werkzaamheden. Dat bespaart jouw tijd en dus geld:

  • Duidelijk vooraf afgesproken tarief
  • Tijd- en dus geld besparend

Voor andere tijdelijke Interim-opties klik hier. Wil je een QTC Freelance Search inleggen of hier vrijblijvend een gesprek over aangaan? Laat dan hieronder jouw gegevens achter:

Toegestane bestandstypen: jpg, png, pdf, docx, doc, Maximale bestandsgrootte: 29 MB.