Visual header image

DIT IS QTC RECRUITMENT

Waar wij voor staan

QTC logo icon WAARDE TOEVOEGEN AAN LIFE SCIENCE

Creating Value in Life Science

Dit doen wij op onze eigen specialistische manier. Daarmee zijn wij begonnen in de Benelux en groeien steeds verder uit tot in heel Noordwest-Europa.

Wij creëren de beste match door het samenbrengen van organisaties en professionals in de Life Science industrie. De opzet is dat zij beiden hun doel bereiken en verder groeien in hun eigen ontwikkeling. Hiermee dragen wij indirect bij aan een betere en gezondere wereld.

Wij denken daarom met hen mee en doen dat met plezier. En dat is merkbaar want velen kiezen voor ons omdat we makkelijk en prettig samenwerken. Dit doen wij van binnenuit. Wij hebben een open blik naar de wereld met de focus op onze klant. Onze organisatie wordt dan ook gekenmerkt door diversiteit en inclusie en vindt een basis in onze kernwaarden.


Hiermee maken wij verschil

Wat ons uniek maakt is dat wij het grootste specialistische (online) Life Science netwerk van Noordwest-Europa beheren. Daarmee kunnen wij elke Life Science professional en -organisaties met elkaar in contact brengen. En door onze excellente dienstverlening soms al in 48 uur. Dit doen wij met overtuiging. Daarom kunnen wij ook volwaardige garantie geven op eigenlijk alle keuzes die jij bij ons maakt, tot wel 9 maanden toe. Dat is kenmerkend voor de beste prijs/kwaliteit verhouding die wij leveren in de markt:

  • Grootste Life Science netwerk
  • Excellente dienstverlening
  • Tot 9 maanden garantie
  • Beste prijs/kwaliteit verhouding

Onze Kernwaarden werken voor jou

Bij alles wat wij doen, volgen wij onze kernwaarden. Deze kernwaarden zijn zo’n beetje het DNA van de organisatie. Het doel ervan is jou structureel de beste Life Science recruitment ervaring te kunnen leveren. Hier staan wij voor:

We are World-class

Wij willen graag een nieuwe ‘industriestandaard’ neerzetten. Wij zoeken voortdurend de maximale grenzen van ons serviceniveau op. Altijd strevend naar de beste en meest duurzame oplossingen voor onze opdrachtgevers, professionals en collega’s.

We act as Partners

Wij voelen ons verantwoordelijk voor de behoeften van onze opdrachtgevers en handelen daarnaar net zoals voor onszelf, onze organisatie en onze professionals. Wij willen helpen en betrouwbare partners zijn, luisteren, samen leren en co-creëren.

We bring Energy

Onze passie voor de industrie stimuleert onze energie en enthousiasme in het werk dat wij doen. Wij slaan nooit een reden af om iets te vieren. Dit zorgt voor een vriendelijke en leuke cultuur waar mensen graag deel van uit willen maken.

We strive for Growth

Elk individu dat wij vertegenwoordigen of die met ons werkt, heeft een gelijke kans om te groeien en het meeste uit hun leven en talenten te halen. We moedigen aan om verantwoordelijkheid te nemen en ambitieus te zijn.

Wil je ervaren hoe wij werken en hoe wij bijvoorbeeld onze kernwaarden in de praktijk brengen, kijk dan eens waar wij jou het beste mee van dienst kunnen zijn en: