Wat je kunt verwachten

De volgende stap in jouw carrière

Vind jouw baan
Een job in life Science

Het begint bij
QTC Recruitment

Het matchen van jouw kwaliteiten en ervaringen als professional is voor ons als Life Science recruiters een belangrijk startpunt. Vanuit die positie bekijken wij de aanknopingspunten voor jouw vervolgstap in je carrière in de Life Science en Technology industrie. Bij zowel een gerichte sollicitatie op een vacature, als bij jouw open sollicitatie.

QTC Recruitment is een leidende Life Science recruitment organisatie met het grootste online Life Science netwerk in Noordwest-Europa. Wij bouwen dagelijks ons netwerk verder uit. En hier kun jij profijt van hebben bij het vinden van een Life Science job die bij jou past. Bij dit proces gaan op een eerlijke en transparante manier te werk. Hieronder lees je wat jij hier van kunt merken:

bij je sollicitatie

Wat jij kunt verwachten

Elke aanmelding screenen wij zorgvuldig en efficiënt. Mocht het zo zijn dat er te weinig aanknopingspunten zijn dan laten wij je dat zo snel mogelijk weten en geven je hier een transparante toelichting over. Graag blijven wij met je in contact zodat we je op een later tijdstip een beter passende vacature kunnen voorleggen. Wij blijven namelijk beschikbaar voor je bij elke stap in jouw carrière.

Als er wel aanknopingspunten zijn voor een intakegesprek kijken wij in dit gesprek niet alleen naar de vereiste skills voor een rol maar ook naar de klik tussen jou en de organisatie. Dat is belangrijk zodat je je ook langdurig prettig kunt werken in je toekomstige baan.

IN HET SOLLICITATIEPROCES

Heldere, duidelijke communicatie

Als je verder gaat in het sollicitatieproces vinden wij het belangrijk dat je op de hoogte bent van de stappen die in dit proces gemaakt worden. Wij begrijpen dat het vervelend is als je niet weet waar je aan toe bent in een recruitment proces. Je wordt daarom tijdig, helder en duidelijk geïnformeerd over de vervolgstappen en feedback. Hiermee creëren wij een integer en soepel proces voor je.

Wanneer je start in je nieuwe baan, nemen wij in je eerste maand nog even contact met je op. We checken om te kijken of je keuze je bevalt en of wij nog iets voor je kunnen betekenen. Wij zijn beschikbaar voor je voor elke vervolgstap in jouw Life Science carrière. Neem je volgende stap hier:

CREATING VALUE IN LIFE SCIENCE

is transparante communicatie