Eoin Snyder

Associate

"Ik ben altijd gepassioneerd geweest over werken met mensen en gedijen in een dynamische, snel veranderende omgeving."

"Mijn reis in de wereld van werving begon in januari, en ik bracht een unieke mix van academische kennis in de psychologie van de Universiteit Maastricht en praktische ervaring in de detailhandel mee tijdens mijn tijd op de universiteit. Sinds augustus 2023 heb ik het voorrecht deel uit te maken van het team van QTC Recruitment, waar ik mijn carrière en academische expertise kan combineren om een betekenisvolle impact te maken.

Verbinding 

Recruitment draait voor mij helemaal om het verbinden met mensen uit diverse culturele achtergronden, en dit aspect vind ik ongelooflijk opwindend. Elke dag is een nieuw avontuur bij QTC Recruitment, en de onvoorspelbaarheid van onze taken houdt me op scherp. Het is dit element van verrassing en de kans om echt het verschil te maken in het leven van onze klanten en kandidaten dat me betrokken en gemotiveerd houdt.

Werken bij QTC Recruitment is meer dan alleen een baan. We bieden een uniek concept in de markt dat ons echt onderscheidt. We creëren waarde voor onze klanten en kandidaten door diep in te gaan op hun unieke uitdagingen en innovatieve oplossingen te vinden. Het gaat erom de problemen te begrijpen waarmee ze worden geconfronteerd en samen te werken om ze te overwinnen, zodat hun reis met ons een grote waarde heeft.

Gedeelde doelen 

Van onze kernwaarden spreekt "handelen als partners" mij het meest aan. Ik geloof dat transparantie en eerlijkheid essentieel zijn wanneer we namens onze klanten werken. We beschouwen onszelf als een verlengstuk van hun organisatie en zorgen ervoor dat alle betrokken partijen op één lijn zitten en naar gemeenschappelijke doelen werken. Deze benadering bouwt niet alleen vertrouwen op, maar versterkt ook het gevoel van partnerschap tussen QTC Recruitment en onze klanten en kandidaten, wat een win-winsituatie creëert voor iedereen.

In de wereld van recruitment ben ik hier om het verschil te maken door mijn academische achtergrond, mijn passie voor mensen en mijn toewijding aan onze kernwaarden op de voorgrond te brengen. Het is niet zomaar een baan; het is een roeping, en ik ben enthousiast om deel uit te maken van het team van QTC Recruitment, waar elke dag nieuwe kansen en nieuwe manieren biedt om waarde te creëren in de Life Sciences."

Consultant profile image