Jord Teeuwen

Managing Partner

“De menselijke connectie met bedrijven die het verschil maken in de wereld is iets waar ik ontzettend veel voldoening uithaal.”

Mijn hele werkzame leven ben ik al actief als recruiter. Ik heb daarin verschillende stappen gemaakt bij grote en kleine ondernemingen in de US en Europa. Door de 15 jaar heen heb ik met heel veel plezier samen mogen werken met toonaangevende ondernemingen in de Life Science sector om hen bij te mogen staan in het vinden van mensen en het opzetten van hun talent strategie.

De menselijke connectie met bedrijven die het verschil maken in de wereld is iets waar ik ontzettend veel voldoening uithaal. Uiteindelijk komen al die mooie innovaties uit onze sector vanuit mensen die het onmogelijke mogelijk maken. Geen persoon of bedrijf is hetzelfde. Dat maakt het werk complex. Ik sta bedrijven en mensen op een directe en persoonlijke manier bij in het nemen van belangrijke keuzes die een onderneming kunnen maken of kraken.

Managing Partner

Vanuit de filosofie die Hans, mede-partner van QTC Recruitment, en ik hadden over de manier hoe we recruitment willen doen hebben wij de keuze gemaakt om QTC Recruitment te beginnen. Zeven jaar geleden zijn wij gestart en tot op de dag van vandaag is het samen runnen van een bedrijf met deze groep mensen een geweldig succes en een geweldige ervaring voor mij geweest.

Ik vind het mooi om te zien dat we met heel veel mensen samenwerken die op persoonlijk als zakelijk vlak dicht bij ons staan. Bij QTC Recruitment bieden we mensen kansen die we zelf miste bij onze werkgevers. En dat maakt het voor mij nog steeds erg leuk om hier te mogen werken.

Waarde toevoegen

Vanuit mijn achtergrond in Economie vind ik dat alles wat je doet gebaseerd moet zijn op het toevoegen van waarde in de keten. Het samenbrengen van mensen dat is sec op zichzelf geen unieke service. Onze klanten en kandidaten hebben alleen specifieke behoeftes die uniek zijn in onze sector hoe ze het liefst die connectie willen maken.

Wij moeten daarop de juiste dienst, met de juiste kwaliteit, op het juiste tijdstip, met de juiste prijs leveren. En dan kom je bij onze bedrijfsnaam terecht. In het bovenstaande zit de kern van hoe wij willen samenwerken met mensen. Het creëren van een onomkeerbaar dienstverlening op maat die waarde toevoegt aan onze klanten en kandidaten.

Kernwaarden

Alle vier de kernwaarden liggen heel dicht bij mijn overtuigingen. Ik kies dus voor alle vier de waarden! Ik wil de grenzen van ons serviceniveau constant uitdagen. Altijd strevend naar het beste, met passie voor de branche die we ‘servicen’. Daarbij een vertrouwde partner te zijn en ervoor zorgen dat iedereen die ik vertegenwoordig, of met mij werkt, een gelijke kans heeft om te groeien en het meeste uit hun leven en talenten te halen.

Consultant profile image