Martin van der Velden

Principal Associate | Biotechnology & Pharmaceuticals

"Het gaat om het verbinden van de juiste professional met de juiste organisatie, met als uiteindelijk doel de industrie vooruit te helpen en bij te dragen aan het welzijn van de samenleving"

"Als iemand die er altijd van heeft genoten om mensen te helpen weloverwogen beslissingen te nemen, heeft mijn achtergrond in verschillende sectoren, zoals serviceappartementen voor bedrijven, badkamerontwerp en nieuwbouwappartementen, me in staat gesteld mijn vaardigheden in het adviseren en adviseren van zowel particulieren als bedrijven aan te scherpen.

Top van recruitment

Mijn rol als recruiter bij QTC Recruitment sluit perfect aan bij mijn passie om mensen te begeleiden bij het maken van de juiste loopbaankeuzes. Voor mij is recruitment het hoogste niveau van besluitvorming, omdat het gaat om het helpen van individuen om hun toekomst vorm te geven en organisaties om de beste match voor hun teams te vinden.

Bij QTC Recruitment behoren we tot de top van recruitment. Dag in dag uit spreek ik met zowel kandidaten als organisaties die proberen het leven van mensen te verbeteren. Mijn expertise aan het werk kunnen zetten om die professional bij dat specifieke molecuul te betrekken of een organisatie te helpen de kliniek te bereiken door ze voor te stellen aan een bekwame leider, is lonend.

Onze impact erkennen

Creating value in Life Science betekent voor mij de erkenning van de impact die ons werk kan hebben op de gezondheid en het leven van mensen. Het gaat om het verbinden van de juiste professional met de juiste organisatie, met als uiteindelijk doel de industrie vooruit te helpen en bij te dragen aan het welzijn van de samenleving. Wanneer ik een professional plaats, heb ik het gevoel dat ik een rol heb gespeeld bij ‘Creating value in Life Science’.

Wat betreft de kernwaarden van QTC Recruitment, "we bring energy" resoneert mij het meest. Energie is mijn tweede naam en ik ben er trots op een gezonde dosis energie in mijn werk te brengen. Deze energie vertaalt zich in toewijding aan de doelen en behoeften van mijn klant, waardoor ik sterke relaties met hen kan opbouwen. Ik breng deze energie ook naar mijn interacties met de professionals die ik rekruteer, wat me helpt hun drijfveren en motivaties te identificeren en hun partner te worden in hun loopbaanontwikkelingstraject."

Consultant profile image