Max Parijs

Partner & Director Interim Staffing

“Het liefst bouw ik met iedere organisatie en kandidaat waar wij mee werken een lange termijn relatie op.”

Sinds 2013 ben ik werkzaam in Life Science recruitment. In eerste instantie vanuit Londen, waar ik verantwoordelijk was voor het opzetten van ‘Benelux business’ en sinds 2017 voor QTC Recruitment. Vanuit een specifieke focus op de Biotech en Farma industrie heb ik nu de eindverantwoordelijkheid als Partner and Director Interim Staffing.

Mijn connectie is niet alleen met recruitment, maar ook vooral met Life Science recruitment. Dagelijks sta ik in contact met de meest innovatieve organisaties die aan het front staan van medicijnontwikkeling en kandidaten met een échte passie voor het vak. Ik vind het gaaf om écht van toegevoegde waarde te zijn in de groei van organisaties die de kwaliteit van mensenlevens verbeteren.

Enorm trots

Als ik naar het servicemodel van QTC Recruitment kijk, zeker in vergelijking met mijn andere ervaring met recruitment, valt mij vooral de focus op kwaliteit enorm op. Met de focus op écht de juiste match maken, in plaats van volume krijg je organisaties die bij je terugkomen. Ik ben enorm trots op de naam die we hebben in de markt. Omdat wij een totaaloplossing bieden, ondersteunen we organisaties op ieder niveau van recruitment. Hierdoor kun je als organisatie af van het snelle en ‘transactionele recruitment’.

Wij zijn continu bezig met het verbeteren van onszelf en ons servicemodel. We zoeken steeds naar manieren om ons werk efficiënter, makkelijker en kwalitatief beter te maken; we kijken serieus naar de feedback van onze partners. Dat stelt ons in staat om de beste versie van onszelf te zijn. Geen organisatie is hetzelfde, dus je moet flexibel blijven en verder denken dan alleen de ‘normale manier van werken.'

Act as Partner

'Ik bouw het liefst langdurige relaties op met elke organisatie en professional waarmee ik werk. Ik geloof dat de basis van elk partnerschap het vertrouwen is dat je in elkaar hebt. In een echte samenwerking moet je volledig open en transparant naar elkaar kunnen zijn. Dat betekent ook dat ik soms lastige gesprekken moet voeren, fouten moet toegeven en vooral mijn afspraken moet nakomen.'

Consultant profile image