Rick Venneman

Partner & Director Permanent Staffing | Life Sciences

“Ons netwerk van professionals zorgt er echt voor dat organisaties succesvol kunnen groeien.”

Vanaf 2015 ben ik werkzaam bij QTC Recruitment en sinds 2019 ben ik Partner binnen de organisatie. Vanuit eerdere functies in Sales en Marketing ben ik in contact gekomen met Hans Dijkstra, één van de andere partners van QTC Recruitment. Na een aantal uitgebreide gesprekken ben ik gestart en zo voor het eerst in contact gekomen met recruitment. Na verschillende stappen doorlopen te hebben, ben ik inmiddels verantwoordelijk voor alle permanent staffing divisies. 

In mijn carrière ben ik altijd op zoek geweest naar het toevoegen van waarde in het werk dat ik doe. Hoe kan een dienst of product een organisatie nou echt verder helpen. Dit is precies waarom ik recruitment gaaf vind! Ons netwerk van professionals zorgt er echt voor dat organisaties succesvol kunnen groeien.

Scoren

Binnen QTC Recruitment zie ik dat perfecte service en kwaliteit centraal staan. Dit zie je onder andere terug in ons service-model, de samenwerkingen met onze partners en kandidaten en ons kwaliteits- en service-monitoring systeem. Zo houden we goed in de gaten hoe onze service wordt ontvangen. Ik ben trots om te zien dat we boven de 8 scoren en echt waarde toevoegen voor partners en kandidaten.

De afgelopen jaren hebben we een sterk netwerk op kunnen bouwen met professionals die in de hele product life-cycle werkzaam zijn. Stuk voor stuk interessante mensen die echt een verhaal te vertellen hebben. Zij hebben een grote toegevoegde waarde voor de organisaties waar wij mee samenwerken. Als recruiter brengen wij dit verhaal, én de toegevoegde waarde die kandidaten met zich mee brengen, over naar onze klanten.

Kernwaarden

Van de vier kernwaarden van QTC Recruitment hecht ik de meeste waarde aan "“acting as partners” om “World-Class service” te leveren aan onze partners en professionals. Dit komt vooral tot uiting in mijn professionele relaties door gebruik te maken van eerlijke en open communicatie met een constante focus op oplossingen die organisaties helpen in hun ambities en groei.

Consultant profile image