OVER ONS • LEER ONS KENNEN

Stijn Klokkemeijer

Consultant | MedTech & Diagnostics

“Ik help mensen graag en ga altijd ‘open’ een gesprek in.”

Voordat ik begon bij QTC Recruitment heb ik gewerkt als verkoper in verschillende branches, eerst een tijd in de herenmode en daarna als verkoopadviseur binnen de autobranche. Mijn rol als Associate is het helpen van Life Science professionals bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging binnen de Medical Devices industrie. Binnen deze sector zijn er veel verschillende functies waardoor elke dag anders is en goed gevarieerd is.

Dat is dan ook precies wat het werken bij QTC Recruitment zo prettig maakt. Geen dag is hetzelfde. QTC Recruitment heeft een unieke positie in markt en kan daarom echt het verschil maken, en ik ben trots om daar deel van uit te maken.

Competitieve markt

Creating value in Life Science betekent voor mij dat ik door mijn gevarieerde werkervaring zowel organisaties als professionals beter kan begrijpen. Met de dag leer ik meer van alle experts in de industrie. Hierdoor kan ik hen in deze innovatieve en competitieve markt beter helpen en beter van dienst zijn

We Act as Partners

Als recruiter vind ik het belangrijk dat ik gezien word als partner. Het is belangrijk dat de cliënten en professionals waarmee ik werk mij vertrouwen en weten wat ik voor hen kan betekenen. Als ik als partner fungeer, gaat dit makkelijker en loopt het totale proces beter.

Consultant profile image