Visual header image

DE KANDIDAATERVARING VAN DAVID

“QTC Recruitment kijkt naar de behoeften van de organisatie én van mij!”

Deel dit

Toen QTC Recruitment David benaderde, ging het in eerste instantie om een ​​rol die op dat moment niet helemaal was wat hij zocht. Na een aantal grondige gesprekken wisten ze waartoe David in staat was en maakten ze een geweldige match. Lees hier zijn verhaal:

Leerden mij echt kennen

“Toen ik in contact kwam met QTC Recruitment was ik eigenlijk niet op zoek naar een nieuwe rol. De consultant en ik hadden het over een rol die uiteindelijk toch niet helemaal bij me paste. De consultant deed echter veel moeite om mij te leren kennen. We hebben veel gesproken over de specifieke ervaring die ik heb in de Food (Sciences) industrie. Mijn ervaring en vaardigheden hebben een zeer niche focus. De consultant vond mijn ervaring erg interessant. Om die reden wilde hij mij en een eventuele samenwerking niet zomaar opgeven. Het was een soort toeval dat we in contact kwamen, maar door het prettige gesprek was ik geïntrigeerd door wat QTC Recruitment mij mogelijk te bieden had en stond ik open om misschien van baan te veranderen.

Perfect passende rol

De consultant keerde terug naar de organisatie voor wie hij bezig was de initiële rol te vervullen. De consultant van QTC Recruitment en de organisatie in het proces bespraken mijn unieke profiel. Samen bedachten ze een rol als Regio Manager Commonwealth of Independent States, die goed zou passen bij mijn vaardigheden en ervaring. De consultant legde me uit hoe ze zagen dat ik in die rol waarde kon toevoegen aan de organisatie. Het paste inderdaad perfect bij mij en ik stond te popelen om het proces in te gaan omdat dit mij erg interessant in de oren klonk. Het was duidelijk dat de consultant zeer goed op de hoogte was van wat de organisatie nodig had, maar ook wat mijn behoeften waren.

Geweldige bemiddelaar

De consultant maakte dit proces gemakkelijk voor mij. De communicatie was erg vriendelijk en aangepast aan mijn wensen. Omdat de organisatie de rol voor mij in wezen veranderde, kostte het wat tijd voor de opvolging. Dit was voor mij echter geen probleem omdat de consultant en ik elkaar regelmatig spraken. Hierdoor werd mij duidelijk in welk stadium de organisatie zich bevond en waarom ik nog even moest wachten. Toen de organisatie dan toch een volgende stap voor me had, was de opvolging van QTC Recruitment snel. Mijn vragen werden snel en duidelijk beantwoord. De consultant deelde ook veel feedback en legde me uit waar de feedback vandaan kwam. Dit was een prettige manier van samenwerken. De consultant fungeerde als een echte bemiddelaar. Al met al heeft het proces er uiteindelijk toe geleid dat ik de rol heb gekregen waar ik uiteindelijk naar op zoek was, gecombineerd met een soepel proces. Ik ben erg blij met hoe het proces is verlopen en het contact dat ik tijdens dat proces met QTC Recruitment heb gehad!”

Vind jouw baan hier