Visual header image

DE KANDIDAATERVARING VAN GENIS

"Werken met QTC Recruitment was een geweldige ervaring"

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

Genís was al een paar maanden aan het solliciteren op verschillende functies voordat hij werd benaderd door een consultant van QTC Recruitment via LinkedIn met een positie. Lees het verhaal van Genís hier:

Een nieuw hoofdstuk in mijn leven

"Ik was geïnteresseerd in de functie en de consultant vermeldde dat hij op zoek was naar profielen zoals die van mij. Op dat moment werkte ik in Barcelona, maar was ik klaar voor een nieuwe professionele en persoonlijke uitdaging, een nieuw hoofdstuk in mijn leven. Ik begon verschillende onderzoeken te doen en ontdekte dat Nederland goed scoorde op het gebied van gezondheidszorg, met name in de Europese farmaceutische sector. Daarom ben ik zelf vacatures gaan zoeken en kwam ik een functie tegen die mijn aandacht trok.

Op verkenningstocht naar mogelijkheden

Toen ik in contact kwam met de consultant, was ik al ver gevorderd in het proces met een ander farmaceutisch bedrijf. De consultant had het gevoel dat het goed voor mij zou zijn om ook andere mogelijkheden te verkennen, waaronder de kans die hij presenteerde. Het voorstel van het andere bedrijf was aantrekkelijk, maar de consultant geloofde dat de kans die hij had gevonden nog aantrekkelijker kon zijn. Aangezien ik ook had gesolliciteerd op die functie, besloot ik de consultant te volgen en het proces voort te zetten.

QTC Recruitment speelde een cruciale rol in deze situatie. Ik had contact gehad met verschillende recruiters, en de consultant van QTC Recruitment was één van de beste contacten. Hij handelde snel en duidelijk, hield me op de hoogte van de status en regelde actief sollicitatiegesprekken. Hij plande alle gesprekken op dezelfde dag om snel te kunnen vergelijken. Hierdoor koos ik voor die baankans in plaats van die bij andere recruiters. Toen ik vragen had na ontvangst van het aanbod, nam de consultant snel contact op met HR voor opheldering. Hij was transparant gedurende het hele proces, waarbij hij niet alleen keek naar de voordelen voor het bedrijf, maar ook naar mijn belangen. Daar ben ik oprecht dankbaar voor.

Verbeterde professionele groei

Het resultaat was een nieuwe functie, waar ik enthousiast over ben. Het was geweldig om met de consultant en QTC Recruitment te werken. Ze zagen de potentie van de match en hadden gelijk. Het is een veel interessantere kans in de farmaceutische industrie. Ik ben enthousiast over de verbeterde professionele groei die deze kans met zich meebrengt. Mijn samenwerking met QTC Recruitment was uitstekend. Het meest waardevolle aspect van deze samenwerking was de uitgebreide ervaring van de consultant in de branche. Hij kon zien dat de kans die hij had gevonden echt aantrekkelijk was en zag het potentieel voor nog meer kansen in deze rol. Hij had veel kennis en keek oprecht naar mijn belangen. Hoewel mijn proces met de consultant nog niet is afgerond, kan ik zeggen dat alles tot nu toe uitstekend is verlopen. Werken met QTC Recruitment was een geweldige ervaring en ik waardeer oprecht hun toewijding en aandacht voor mijn sollicitatie. Bedankt, QTC Recruitment!"

Vind jouw baan hier