Visual header image

DE KANDIDAATERVARING VAN NAVEEN

“QTC Recruitment denkt in onbegrensde mogelijkheden’’

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

Naveen Pessani, Product Development & Innovation Manager Chocolate and Confectionary bij een internationale Food organisatie, vertelt over zijn ervaring met QTC Recruitment: “Ik nam contact op met de QTC Recruitment-consultant toen ik een interessante functie op zijn LinkedIn-profiel zag. Ik had al eerder contact met hem gehad over een andere functie.

Samenwerking tussen drie partijen

Toen ik de QTC Recruitment-consultant vertelde dat ik geïnteresseerd was in de functie, zei hij meteen: ‘let’s do it’. Hij presenteerde mijn cv aan de wervingsmanager en regelde gesprekken tussen ons drieën. De consultant en de wervingsmanager adviseerden mij om mijn cv op een andere manier in te richten. Op deze manier zou het de manager van de wervingsmanager meer aanspreken en zou het mijn kansen vergroten om na een gesprek de baan te krijgen.

Kandidaten vormgeven

Toen het tot de interviews kwam, had ik veel contact met de consultant omdat ik uit een technische rol kwam en nu voor een meer commercieel-wetenschappelijke gecombineerde rol ging. Tijdens het wervingsproces was de consultant bemoedigend en altijd bereid om me te helpen. Hij bereidde mij voor op de vragen die tijdens het gesprek gesteld konden worden en coachte mij bij het onderbouwen van mijn motivatie en ervaringen.

Lef en passie

Voor deze functie als Product Development & Innovation Manager moest ik naar Nederland verhuizen. Tijdens mijn onboarding bij mijn nieuwe werkgever vroeg een collega mij: ‘Wie heeft jou helemaal uit India gerekruteerd?’ En dat vat het voor mij samen. QTC Recruitment is klaar om uit zijn comfortzone te treden om iemand te vinden met bepaalde vaardigheden van over de hele wereld. Dat vergt veel passie en lef!”

Vind jouw baan hier