Visual header image

Kandidaatervaring van Androniki

“Positieve en stressvrije ervaring”

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

"Ik woonde ver weg van mijn vorige baan en was gericht op het vinden van een functie in elektronica die ook in lijn was met kwaliteits- en medische standaarden, toen ik werd benaderd door de consultant van QTC Recruitment via LinkedIn." Lees hier hoe Androniki haar nieuwe baan als Quality Engineer vond met behulp van QTC Recruitment.

Gedetailleerde inzichten

“Vanaf het eerste telefoongesprek viel de consultant op door duidelijke informatie te geven over de functie en de organisatie. QTC Recruitment speelde een cruciale rol en heeft mij het hele proces begeleid, van het uitleggen van de functieverantwoordelijkheden en de bedrijfscultuur tot het opzetten van introducties.

Soepele communicatie

De initiële interviews, gehouden via Microsoft Teams en later op locatie, gaven mij de mogelijkheid om contact te leggen met de teamleiders en leden. De betrokkenheid van de consultant was vanaf het begin duidelijk, hij hielp me voor te bereiden op de interviews en bood inzicht in de technische aspecten van de functie. Zijn follow-ups na elk interview waren grondig en zorgden voor een transparante en soepele communicatie tussen mij en de organisatie.

De consultant speelde ook een cruciale rol in de salarisonderhandelingen, waarbij hij een proactieve benadering liet zien om mijn verwachtingen te begrijpen en aan te pakken. Een opvallend moment was toen hij met het samen met de organisatie in overeenstemming kwam over de toepassing van een hybride model voor mijn functie, zodat ik een duidelijk begrip had van de voorwaarden.

Geen druk

Gedurende de samenwerking waardeerde ik de directe communicatiestijl van de consultant en zijn toewijding om eventuele vragen of zorgen snel aan te pakken. In tegenstelling tot eerdere ervaringen met recruiters, was er geen onnodige druk, waardoor de algehele samenwerking met QTC Recruitment een positieve en stressvrije ervaring was.’

Vind jouw baan hier