Visual header image

DE KANDIDAATERVARING VAN ANN

"Enorm blij met mijn beslissing"

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

Na haar afstuderen bleef Ann als onderzoek kandidaat in een ziekenhuis werken. In haar contact met QTC Recruitment merkte ze dat ze toe was aan een nieuwe uitdaging. Lees hier haar verhaal:

Geïntrigeerd

“Door de coronapandemie waren er minder mogelijkheden op de arbeidsmarkt en was het werk minder afwisselend in het ziekenhuis. Dit zorgde ervoor dat ik geen uitdaging meer ervoer in mijn werk, maar nog niet echt naar functies elders had gekeken. Toen ik werd benaderd door een QTC Recruitment-consultant op LinkedIn met een interessante mogelijkheid, was ik geïntrigeerd. De rol van Applicatie Specialist bij een ‘medisch beeldanalyse bedrijf’ leek beter bij mij te passen. Het bood meer interactie met collega's en een grote verscheidenheid aan taken in vergelijking met mijn huidige rol in het ziekenhuis. Dus besloot ik een gokje te wagen en sprak met de consultant.

Dubbele rol

Hoewel ik het concept van een recruiter en zijn dubbele rol begreep, had ik het gevoel dat hij altijd mijn belangen vooropstelde. De consultant kon mijn vaardigheden precies inschatten. Ik vertelde hem over mijn wensen voor een nieuwe werkgever. Tijdens het sollicitatieproces werd er een nieuwe manager betrokken bij de organisatie. Mijn consultant bij QTC Recruitment kende deze manager ook niet, maar hij heeft mij geholpen met de voorbereidingen in deze verandering waardoor het toch een soepel proces is geworden. Dit heeft uiteindelijk geleid tot de ondertekening van mijn contract.

Heel blij

Gedurende het hele proces was QTC Recruitment er bij elke stap, met feedback en coaching voorafgaand aan elk interview. Nu ik al een tijdje bij mijn nieuwe werkgever werk, ben ik heel blij met mijn beslissing en kan ik niet gelukkiger zijn."

Vind jouw baan hier