Visual header image

DE KANDIDAATERVARING VAN MARTA

"Zonder QTC Recruitment had ik deze functie nooit gevonden"

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

Marta was op zoek naar een nieuwe baan dichter bij huis, toen QTC Recruitment contact met haar opnam. De Consultant bood haar een kans die ze niet kon laten liggen. Lees hier haar verhaal:

Professioneel en comfortabel

“De Consultant nam destijds contact met mij op, ik had nog niets gehoord over die specifieke functie. Het was een heel leuk eerste gesprek over een rol als Clinical Project Manager. Ik was niet echt bekend met het werken met recruiters, dus ik wist ook niet wat ik kon verwachten. Hij stelde veel vragen over mijn persoonlijke interesses waardoor ik het gevoel kreeg dat we alles konden bespreken. In plaats van naar zijn eigen interesses te kijken, deed de Consultant zijn best om mijn interesses en verlangens te leren kennen. Dat gaf een professionele indruk en stelde me erg op mijn gemak.

Overtrof de verwachtingen

Na dat eerste gesprek stond ik versteld hoe goed QTC Recruitment een match wist te maken. De rol van Clinical Project Manager waarvoor ik was gecontacteerd, paste perfect bij mij net als de organisatie waar de rol uitstond. De organisatie is een farmaceutische CRO waarin ik mijn klinische ervaring kan inzetten om waarde toe te voegen aan de organisatie. Zo kwam ik verder in het proces. Dit betekende dat ik op gesprek moest bij de organisatie. Leuk en spannend! Het was fijn dat de consultant even de tijd nam om te praten over hoe het interviewproces zou verlopen. Het gaf me een zelfverzekerd gevoel om goed voorbereid dat gesprek in te gaan. In de tijd na het gesprek hield de consultant mij ook op de hoogte. Hij informeerde mij meerdere malen met wat de status bij de opdrachtgever was. Het is geruststellend als je op de hoogte wordt gehouden in een periode van wachten, dus dat waardeerde ik echt. Ondanks dat ik geen ervaring had met het werken met recruiters, overtrof de vorm van samenwerking naar en na het gesprek tussen de consultant en mij mijn verwachtingen.

Het is een ja!

Aan het einde van het proces heeft de consultant ook veel geïnvesteerd in de onderhandelingen over de voorwaarden. Hij wist dat flexibiliteit voor mij een belangrijke factor was. Dus toen het op dit aspect van de baan aankwam, was hij heel duidelijk naar de klant wat mijn wensen waren. Dit was niet alleen een voordeel voor mij maar ook voor de klant omdat zij wisten wat ze mij konden bieden. Mede daardoor zijn we tot een akkoord gekomen en het was zowel van mij als van de organisatie een ja. Ik was erg blij met de manier waarop QTC Recruitment mij heeft geholpen bij het vinden van een nieuwe rol. Sterker nog, zonder QTC Recruitment zou ik deze rol bij deze specifieke organisatie nooit hebben gevonden, waar ik erg dankbaar voor ben. Ik was erg blij om met QTC Recruitment samen te werken en zou het zeker aanbevelen aan mijn vrienden en collega's.”

Vind jouw baan hier