Visual header image

DE KANDIDAATERVARING VAN NIKOS

“Een schoolvoorbeeld van hoe een recruitmentproces moet zijn!”

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

Nikos Vogiatzis, een Life Science-professional, vertelt over zijn ervaring met QTC Recruitment: “Ik was bekend met QTC Recruitment uit een eerdere samenwerking. We kwamen weer bij elkaar via een gemeenschappelijke vriend toen ze een interessante Life Science-positie beschikbaar hadden.

Helderheid

”Van het begin tot het einde was de hele procedure heel eenvoudig. Er was weinig onduidelijkheid en ik had een goed beeld van de organisatie, hun missie en doelstellingen, evenals mijn functie binnen de organisatie. De functiebeschrijving is op een open en eerlijke manier aan mij gepresenteerd. Ik was blij dat QTC Recruitment me exacte informatie gaf over wat ik kon verwachten.

Veel lol

QTC Recruitment was open en gemakkelijk te bereiken over de functie en de behoeften, evenals over de organisatie zelf. Ze beschreven ook de soort organisatie en de cultuur. Bepaalde vragen van de organisatie hebben me geholpen om te bepalen of ik geschikt was voor deze functie. Wat ik het leukste vond, was hoeveel plezier we hadden tijdens het proces.

Persoonlijke aandacht

Ik heb gezien dat QTC Recruitment relaties hoog in het vaandel heeft staan. Ze hebben gekeken naar mijn eigen situatie en wat uiteindelijk het beste bij mij zou passen. Buiten het werk werden mij persoonlijke vragen gesteld, waardoor het gesprek vlot verliep. Hierdoor kon QTC Recruitment mij snel plaatsen en kon ik direct aan mijn nieuwe functie beginnen. Het was een schoolvoorbeeld van hoe een sollicitatieprocedure moet worden uitgevoerd.”

Vind jouw baan hier