Visual header image

DE KANDIDAATERVARING VAN NOA

"Goede start voor de rest van mijn carrière"

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

Een tijd geleden werd Noa door QTC Recruitment benaderd voor een potentieel passende rol. Echter bleek er geen match voor haar in die rol op dat moment. Blij verrast was Noa toen vier maanden later opnieuw de telefoon ging. QTC Recruitment belde haar met een rol als Accountmanager die perfect bij Noa en haar wensen paste. Noa kijkt terug op haar sollicitatieproces:

Afgestudeerd

“Na het afronden van mijn studie Food Innovation was ik actief op zoek naar een leuke rol binnen de Food (Science) industrie. Ik had een tijd geleden al contact gehad met QTC Recruitment. Om die reden waardeerde ik het ook ontzettend dat ik later nog eens gebeld werd. Zij waren mij niet vergeten! Het voelde erg fijn dat er nog aan mij gedacht werd.

Meest persoonlijke

Ik heb de aanpak van QTC Recruitment als erg prettig ervaren. In de tijd dat ik bij QTC Recruitment ‘in het proces zat’, had ik ook bij andere recruitmentpartijen sollicitatieprocedures lopen. Wat voor mij echt het verschil maakte, was dat QTC Recruitment het meest persoonlijk was. De lijn tussen de consultant en mij was kort. Ik werd constant geüpdatet over wat de status van de procedure was en welke vervolgstappen eraan zaten te komen maar ook na dat ik was begonnen werd er nog gecheckt hoe het mij beviel.

Tips & tricks

Naast dat ik erg persoonlijk benaderd werd, werd ik ook begeleid in mijn voorbereiding. Ik kreeg tips hoe ik het gesprek het beste kon aanpakken. Zelfs toen de consultant die mijn proces begeleidde op vakantie ging, werd het proces vlekkeloos overgenomen. Doordat er geen gat viel in begeleiding was mijn voorbereiding perfect. Ik voelde echt dat QTC Recruitment ook in het belang van mij opereerde en niet alleen van de opdrachtgever. Dit heb ik ook wel eens anders meegemaakt en was voor mij dan ook erg waardevol.

Carrière kickstart

De match tussen de rol, de organisatie en mij was perfect. Als beginnend professional was de organisatie zeer passend. De cultuur paste bij mij en ik kreeg veel vrijheid om mijzelf te ontwikkelen. Daarbij was de rol als Accountmanager binnen deze organisatie ook ontzettend behulpzaam voor het opzetten van mijn netwerk. Al met al heeft QTC Recruitment gezorgd voor een goede start voor de rest van mijn carrière.”

Vind jouw baan hier