Visual header image

Kandidaatervaring van Patrick

“De aanpak en het vermogen om echt een passende match te vinden, hebben mijn verwachtingen overtroffen”

Deel dit

"In mijn zoektocht naar een nieuwe baan, had ik mijn beschikbaarheid op LinkedIn aangegeven. Op een dag werd ik verrast door een telefoontje van een consultant van QTC Recruitment. Lees meer over Patrick zijn ervaring:

Geen specifieke verwachting

Via LinkedIn ontving ik van de consultant een vacature voor een Backoffice Customer Service rol. Dit leek mij passend voor mij en ik besloot te solliciteren. Naar aanleiding van mijn sollicitatie werd door de consultant contact opgenomen. Hij had mijn cv gevonden en was enthousiast over mijn profiel, dus besloot hij contact op te nemen om te zien of er een match kon zijn voor een nieuwe baan die hij voor me in gedachten had.

Ik was aanvankelijk terughoudend, aangezien ik niet echt specifieke verwachtingen had van QTC Recruitment. In mijn optiek leek het mij in eerste instantie een beetje vergelijkbaar met een uitzendbureau, maar ik was wel benieuwd wat ze te bieden hadden. De consultant pakte de situatie echter professioneel aan en wist me meteen gerust te stellen. Hij stelde me enkele gerichte vragen over mijn ervaring, vaardigheden en wat voor soort functie ik zocht. Zijn communicatie was uitstekend, hij was duidelijk en efficiënt.

Match made in heaven

Gedurende het hele proces had ik een positieve ervaring met QTC Recruitment. De consultant hield me goed op de hoogte van de voortgang en als hij me telefonisch niet kon bereiken, stuurde hij me netjes een e-mail. Het was duidelijk dat hij echt betrokken was en mijn belangen serieus nam.

Het resultaat van de samenwerking met QTC Recruitment was boven verwachting - ik kreeg daadwerkelijk een nieuwe baan aangeboden die perfect aansloot bij mijn huidige vaardigheden en interesses. Het voelde als een match made in heaven! Dit was zeker niet altijd het geval geweest bij andere recruiters, waar ik vaak kansen kreeg die niet helemaal bij me pasten.

Dankbaar voor de inzet

Wat ik vooral waardevol vond aan de samenwerking was de open en directe communicatie. Het voelde persoonlijk en de consultant gaf me het gevoel dat hij echt om mijn carrière gaf. Zelfs nadat ik het sollicitatiegesprek had gehad, nam hij de tijd om me op te bellen en te vragen hoe het was gegaan. Dat stukje nazorg en betrokkenheid maakte het verschil voor mij.

Al met al kan ik QTC Recruitment ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan. De professionele aanpak, de goede communicatie en het vermogen om echt een passende match te vinden, hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ik ben de consultant en het hele team van QTC Recruitment dankbaar voor hun inzet en hulp bij het vinden van mijn droombaan!"

Vind jouw baan hier