Visual header image

DE KANDIDAATERVARING VAN PREMANKUR

"Naar een bevredigend resultaat met QTC Recruitment"

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

Premankur genoot van zijn baan in Duitsland toen hij werd gebeld door QTC Recruitment. Hij werd benaderd voor de rol van Senior Scientist Food Application Bakery. Omdat hij op dat moment in Duitsland woonde, was hij niet zo bekend met QTC Recruitment. Hij was ook niet erg bekend met wervingsbureaus in het algemeen en wist niet wat hij kon verwachten. Premankur blikt terug op zijn sollicitatieproces:

Beginnend professional

“Ik was eigenlijk heel blij met de job waarin ik actief was toen ik werd gebeld door QTC Recruitment. Ik heb een biochemische achtergrond en was op zoek naar een baan die meer met die achtergrond te maken had, omdat mijn huidige baan dit niet had. Ik keek er ook naar uit om mijn ideeën naar een nieuwe organisatie te brengen. De rol waarvoor QTC Recruitment mij benaderde bestond daar allemaal uit. Om die reden was ik enthousiast om meer over de rol te horen.

Comfortabel en geloofwaardig

Omdat ik nog niet veel werkervaring had en ook geen ervaring met uitzendbureaus, wist ik niet wat ik kon verwachten. Maar de samenwerking verraste me echt. In eerste instantie had ik het gevoel dat ik QTC Recruitment moest leren kennen. Maar al snel had ik het gevoel dat ik vrijuit kon spreken en kon zeggen wat ik maar wilde zeggen. De consultant stelde me op mijn gemak en liet me zien dat hij bij een geloofwaardige partij hoort om mee samen te werken.

Voorbereiding tijdens COVID

Naast mijn gebrek aan ervaring met betrekking tot het wisselen van baan, kreeg ik ook te maken met de COVID-beperkingen. Omdat ik in Duitsland was en de mogelijke nieuwe baan in Nederland, zou het een behoorlijk moeilijke situatie kunnen worden als QTC Recruitment er niet was geweest. Daarover hadden de consultant en ik nauw contact. Wanneer ik een vraag had over het proces in COVID-tijd, kon ik hem bereiken. Ook de begeleiding bij de voorbereiding van de interviews was erg behulpzaam. De consultant heeft mij goed voorbereid wat resulteerde in geen onverwachte vragen bij het sollicitatiegesprek.

Perfecte situatie

Al met al betekende de service van QTC Recruitment voor mij dat het enige waar ik aan hoefde te denken, was wat ik wilde in een baan in plaats van alle administratieve rompslomp. Het gaf me de mogelijkheid om me bewust te worden van waar ik eigenlijk naar op zoek was in mijn carrière. Deze perfecte situatie leidde tot een zeer bevredigend resultaat: mijn droombaan. Na deze ervaring zou ik QTC Recruitment zeker weer overwegen bij het zoeken naar een baan.”

Vind jouw baan hier