Visual header image

DE KANDIDAATERVARING VAN ROBERT

“QTC Recruitment liet mij ontdekken wat er echt toe doet”

Deel dit

NEEM CONTACT OP

Meer weten over deze klantervaring of hoe ik jou kan helpen?

Robert Wolf, Life Science professional, was op zoek naar een passende baan en vertelt over zijn ervaring met QTC Recruitment. “Ik ontmoette QTC Recruitment op een bepaald moment, ik was niet echt overtuigd van wat ik wilde in mijn baan en carrière. Dit was het juiste moment voor mij om over dingen na te denken en te verwerken om erachter te komen wat ik wilde.”

Vastgelopen

“QTC Recruitment had contact met mij opgenomen over een beschikbare functie bij een van hun klanten. Ik had de ervaring en het juiste diploma, maar omdat ik vastliep in wat ik wilde in een baan, kon ik deze kans beter laten liggen. Samen met QTC Recruitment ben ik een traject voor job coaching gestart.

Job coaching proces

We hebben een aantal specifieke tests gedaan, zoals een heen-en-weergesprek met vragen en antwoorden om tot de kern van mijn behoeften en wensen met betrekking tot mijn carrière te komen. Dit was zeer nuttig om een ​​beeld te schetsen van het type professional dat ik ben en wat voor soort baan voor mij ideaal zou zijn om dagelijks te doen.

Samen hebben we, bij wijze van deductie en eliminatie in de gesprekken, ingezoomd op mijn redenering en de details op alle ‘waarom’-vragen. Maar het belangrijkste is dat ik door deze tests de kern ontdek van wat echt belangrijk voor me is: waar wil ik werken en waarom? Dit traject van job coaching heeft echt gewerkt voor mij.

De juiste baan vinden

Onze samenwerking was best intensief en QTC Recruitment heeft echt leren kennen wie ik ben. Dit hele proces is de moeite waard geweest en heeft geresulteerd in het vinden van de juiste baan voor mij. Hiermee voegde QTC Recruitment echt waarde toe aan mijn carrière pad. Zonder QTC Recruitment zou ik waarschijnlijk nog steeds vastzitten in een baan waar ik uiteindelijk niet gelukkig van zou worden. Ze hebben mijn ogen geopend en daar ben ik dankbaar voor.”

Vind jouw baan hier