Visual header image

DE KANDIDAATERVARING VAN ROMAIN

"Hun toewijding eindigde niet bij het aanbod van de baan"

Deel dit

Gedurende een jaar zocht Romain niet actief naar een baan. Toen een consultant van QTC Recruitment contact met hem opnam, voelde hij dat hij klaar was voor een overstap. Lees hier zijn verhaal:

Open voor nieuwe mogelijkheden

"Toen de consultant van QTC Recruitment contact met me opnam, had ik mijn LinkedIn-profiel nog niet op 'open voor nieuwe mogelijkheden' gezet. Toch was ik niet langer tevreden met mijn baan op dat moment. Daarom was ik een beetje passief op zoek naar andere interessante kansen. De consultant bekeek mijn LinkedIn-profiel en besefte dat ik een goede match zou zijn voor de functie van Area Technical Sales Manager voor Frankrijk en Spanje. De consultant nam in eerste instantie contact op via LinkedIn-berichten en deelde vervolgens de vacature met mij. Hierdoor kon ik mijn interesse peilen en dieper ingaan op de details.

Een echte bemiddelaar

QTC Recruitment speelde een cruciale rol bij het faciliteren van het hele proces. Nadat ik de tijd had genomen om de functie te lezen, nam de consultant de tijd om de functiebeschrijving, het bedrijf en de verwachtingen uit te leggen. Hij regelde een intakegesprek om te bepalen of we goed bij elkaar pasten. Gedurende het proces reageerde de consultant snel op al mijn vragen en zorgen. Indien hij niet direct antwoorden had, nam hij ijverig contact op met het bedrijf om de benodigde informatie te verzamelen. Hij gaf waardevolle inzichten in de functie, rekening houdend met mijn voorkeur voor een rol die niet puur commercieel was. QTC Recruitment ging verder dan verwacht, om ervoor te zorgen dat zowel de vereisten van het bedrijf als mijn verwachtingen naadloos op elkaar aansloten. De consultant kon echt buiten de gebaande paden kijken. Mijn profiel was niet direct waar de organisatie aan dacht, maar de consultant zag een match. Op die manier zorgde hij ervoor dat alle betrokkenen op dezelfde pagina zaten. De bemiddelende rol die hij speelde tussen mij en het bedrijf was cruciaal voor een soepel en succesvol resultaat.

Geweldig resultaat

De toewijding van QTC Recruitment eindigde niet bij het aanbod van de baan. Zelfs nadat het contract was getekend, bleef de consultant ondersteuning en hulp bieden. Deze mate van zorg en betrokkenheid onderscheidt QTC Recruitment van anderen in de branche. Het was verfrissend om te zien dat hun betrokkenheid niet stopte nadat de deal was gesloten. Kortom, ik waardeer de samenwerking met QTC Recruitment enorm. Hun vermogen om mijn profiel te begrijpen, af te stemmen op de verwachtingen van het bedrijf en voortdurende ondersteuning te bieden gedurende het hele proces was uitzonderlijk. Ik ben dankbaar voor hun begeleiding, die uiteindelijk heeft geleid tot het veiligstellen van een baan waar ik echt tevreden mee ben. Dit proces heeft laten zien dat QTC Recruitment echt geeft om de tevredenheid van hun klanten en mijzelf."

Vind jouw baan hier