Visual header image

DE KANDIDAATERVARING VAN UWE

“Een perfecte balans tussen professionaliteit en warmte”

Deel dit

Uwe bracht de laatste 16 jaar van zijn carrière door in sales, waarbij hij een aanzienlijk deel besteedde aan het leiden van key-accountteams in de industriële bakkerijsector. Na een voldoening-gevende reis bij zijn nieuwste werkgever, een organisatie in de smaakmakerij, waar hij leiding gaf aan belangrijke accounts, bereikte hij een punt waarop de verantwoordelijkheden groter leken te zijn dan de beloningen. Het meedogenloze tempo van de dagelijkse klantinteracties, in combinatie met de steeds groter wordende takenlijst, bracht hem ertoe zijn professionele pad opnieuw te beoordelen. Hij vertelt meer over zijn reis.

Trok mijn aandacht

“Klaar voor verandering, werd ik gecontacteerd door verschillende wervingsbureaus, die allemaal om mijn aandacht streden met kansen in kruiden en specerijen. Ondanks de verscheidenheid aan mogelijkheden trok een rol als Key Account Manager in de foodservice op de Duitse markt mijn aandacht op LinkedIn. De rol was gekoppeld aan het profiel van de consultant van QTC Recruitment, dus besloot ik contact met hem op te nemen.

In tegenstelling tot andere recruiters

Vanaf ons eerste gesprek voelde ik direct een klik met de consultant. Zijn aanpak was niet alleen professioneel maar ook persoonlijk, waardoor de dialoog over mijn verwachtingen en de mogelijke rol bij deze voedselproductie- en distributieorganisatie een echt partnerschap werd. In tegenstelling tot andere recruiters lag zijn focus op het begrijpen van mij als individu, waarbij hij zich verdiepte in de nuances van mijn achtergrond en ambities. Echt de kunst om te vragen.

Snel en efficiënt

Het wervingsproces bij QTC Recruitment verliep snel en efficiënt. De consultant begeleidde mij via het eerste gesprek en een video-interview met hem naar het eerste interview met de Sales Director van de organisatie. Dit was een heel leuk interview; Ik wist dat het allemaal neerkomt op het combineren van jouw verwachtingen met die van je werkgever. Een week later werd ik uitgenodigd voor een tweede gesprek met de eigenaar. De consultant zorgde ervoor dat hij na elk gesprek een bericht stuurde met de vraag hoe het ging.

Begrip van mijn behoeften en verwachtingen

Gedurende de hele reis heeft de consultant een perfecte balans tussen professionaliteit en warmte weten te behouden, waardoor hij blijk gaf van een scherp begrip van mijn behoeften en verwachtingen. Zelfs tijdens contractonderhandelingen speelde hij een cruciale rol bij het faciliteren van de communicatie met de HR-afdeling, waarbij hij ervoor zorgde dat elk detail werd overwogen en besproken. Hij deed zijn uiterste best om het proces comfortabel en transparant te maken.

De juiste personen in de juiste rollen

Nu ik aan dit nieuwe hoofdstuk begin, kan ik niet anders dan de persoonlijke en doordachte aanpak van QTC Recruitment waarderen. Het gaat niet alleen om het vinden van een baan; het gaat om het vinden van de juiste match voor zowel het individu als de organisatie. Een interview hebben met de marketingafdeling van QTC Recruitment over hoe ik hun service heb ervaren, toont echt hun toewijding om de beste service te leveren en om feedback te vragen. Ze hebben de juiste mensen in de juiste rollen.

Transformatieve reis

Kortom, mijn ervaring met QTC Recruitment, en vooral met de consultant, was ronduit uitzonderlijk. Hun toewijding om mijn unieke behoeften te begrijpen en aan te pakken, heeft deze carrièretransitie niet alleen naadloos, maar ook echt spannend gemaakt. Ik kijk ernaar uit om een aanzienlijke impact te maken in mijn nieuwe rol, en ik ben QTC Recruitment dankbaar dat zij de katalysator is in dit transformatieve traject.”

Vind jouw baan hier